Solskjaer: "Ben bu projede doğru insan olduğumu düşünüyorum. Devam etme konusunda sıkıntı yok. Sezona yeni başlıyoruz. Başka bir turnuvaya devam edeceğiz. Şampiyonluktan sonra Beşiktaş zorlu bir süreç geçirdi. Şu anda istikrar önemli.
"Görevime devam ediyorum."
- Soru: "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?"
- Solskjaer: "Hayır."
Yarın gönderirler bu anlayışla küme düşer bu takım.Hoca hiç haklı değil 6 aydır burda dahada geriye gitti takım.Solskjaer kendine çok güveniyor ama sonuç ortada.
Efe bu kadroyla kimi getirirsen getir başarı imkansıza yakın. Elindeki malzeme belli. Orkun’u getirdin takımın iyilerinden Fernandes gitti. Abraham’ı getirdin tutar mı belli değil. Mevcut kadrodan kaç kişi rakiplerin Galatasaray ve Fenerbahçe’de ilk 11 oynayabilir? Bu bir aşçının eline dandik malzemeler verip süper bir yemek çıkarmasını beklemekten farksız. Bunu hocayı savunduğum için söylemiyorum ama biraz gerçekçi olmak lazım, kadro kalitesi çok zayıf. Eğer kaliteli birkaç transfer yapılmazsa ligde durum geçen seneden bile kötü olabilir. Bunun birincil sebebide hoca değil.Yarın gönderirler bu anlayışla küme düşer bu takım.Hoca hiç haklı değil 6 aydır burda dahada geriye gitti takım.
Çok iyi oyuncu genç atibayı bulduk sanırım nokta transfer oldu şimdi 2 kanat ve 1 bek oyuncusu almak gerekiyor sonrasında da 1 stoperWilfred Ndidi Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi 3+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
Siyah-beyazlı kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Wilfred Onyinye Ndidi'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Leicester City Football Club Limited kulübüne toplam transfer bedeli olarak 8 milyon Euro ödenecektir" denildi. 2024-2025 sezonunda Leicester City formasıyla tüm kulvarlarda 30 müsabakada görev alan Ndidi, 1 gol, 5 asistlik katkı sağladı.
Ön libero, merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında oynayabilen 28 yaşındaki oyuncu, Nijerya Milli Takımı'nın formasını da 65 kez terletti.
TRT SPOR