Bu fiyatlara inşallah futbol izlenir, bir de böyle bir durum var yani
Bu fiyatlara inşallah futbol izlenir, bir de böyle bir durum var yani
2 sıkıntılı takım kör dövüşü maç olacak kazanan çıkmaz bence.Oyunda istenen görülmez ben şahsen gitmem bu paraya bu maça.Bu fiyatlara inşallah futbol izlenir, bir de böyle bir durum var yani
Bence de2 sıkıntılı takım kör dövüşü maç olacak kazanan çıkmaz bence.Oyunda istenen görülmez ben şahsen gitmem bu paraya bu maça.
Bu yönetimde bu işi yapamayacak sergen bile çare olamadı mayısta tekrar seçim olur Fikret Orman göreve artık.
Efe Sergen zaten kaliteli bir teknik direktör değil. Hiç istemiyordum gelmesini, beni yanıltmadı.Bu yönetimde bu işi yapamayacak sergen bile çare olamadı mayısta tekrar seçim olur Fikret Orman göreve artık.
Şuanki halde kim gelse farklı olmaz yukarısı sıkıntılı oyuncular vasat maalesef.Efe Sergen zaten kaliteli bir teknik direktör değil. Hiç istemiyordum gelmesini, beni yanıltmadı.
Bu iştem bizi fikret orman çıkarır başkada kimse çıkaramaz demedik başkan kalmadı zaten bu oyuncu grubuna Beşiktaşın kim olduğunu anlatacak bir yönetim ve başkan lazım takım kötü değil bu oyundan fazlasını oynaması lazım ama kulüp çiftlik oldu kimsenin umrunda değil.Kaç sezondur Beşiktaş böyle artık bisey yapılması gerekiyor