sezgin_ist
WT Yönetici
Beşiktaş JK 2026-2027 sezonu hakkında paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz.
Bana kalırsa biz bu sene 2.liğe oturabilecek bir takım yapabilirizYeni sezonda hedef şampiyonluk inşallah![]()
Ya şampiyonluk ya hiç benim için aynıBana kalırsa biz bu sene 2.liğe oturabilecek bir takım yapabiliriz
AL'den elenir Konferans Ligi'ne kalırız, orada da ver elini çeyrek veya yarı final
Hocayla ilgili kimsenin bir yorumu yok sessiz herkes kulüpte bu iyi birşey bu adamlar profesyonel parasını alıp hizmet ediyorlar çok sevgi ve destek vermek bazen iyi değildir kendini kanıtlama çabası olacak hocanın Beşiktaşın son 5 yılını değiştirecek bir hamle olabilir.Beşiktaş, anlaşmaya vardığı İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano ile sözleşme imzalayacak.
Lig şampiyonluğu şart bu yıl yoksa kaos sürer artık bıçak kemikte ne olursa olsun ilk şampiyonluk sonra avrupa olacak.Süper Lig şampiyonluğunu geçtim artık bu kulübün Avrupa Kupasında başarılı olması lazım
İşte bu kabuktan çıkılması lazım. Avrupa'da başarılı olursan şampiyonluk sonra ki yıllarda kendiliğinden gelir. Fenerbahçe'nin kendine yaptığını siz yapmayınLig şampiyonluğu şart bu yıl yoksa kaos sürer artık bıçak kemikte ne olursa olsun ilk şampiyonluk sonra avrupa olacak.
Avrupada başarı olayı psikolojik ligte yuhalanan bir takım nasıl avrupada başarılı olacak bizim ülkeyi biliyorsun bu imkansız maalesef.İşte bu kabuktan çıkılması lazım. Avrupa'da başarılı olursan şampiyonluk sonra ki yıllarda kendiliğinden gelir. Fenerbahçe'nin kendine yaptığını siz yapmayın