Beşiktaş JK 2026 - 2027 Sezonu 🦅

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin_ist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Beşiktaşın çok acil 1 iyi orta saha ve 1 de bitirici özellikli sağ kanat alması lazım

Önemli olan almak değil şampiyon yapacak futbolcuları getirmek Beşiktaş şuan bunu yapıyor.

Orasını bilemem herkes şampiyonluğa oynar biri şampiyon olur. (Fenerbahçe hariç 😂)

Bir bakmış transferi olmayan Galatasaray şampiyon olmuş bir bakmışsın iddialı transferiyle Trabzonspor bir bakmışsın bir başkası (yine Fenerbahçe hariç. Onun kaderi 2.'lik 😂)

Beşiktaşlı Necip Uysal, oynanacak Eyüpspor maçında futbol kariyerini sonlandıracak​

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal, Süper Lig'de oynanacak Eyüpspor mücadelesi öncesinde profesyonel futbol kariyerini noktalayacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, oynanacak Eyüpspor mücadelesi öncesinde Necip Uysal için veda organizasyonu düzenlendiği belirtildi.

Kulüp, kariyerinde Beşiktaş'tan başka takımda forma giymeyen Necip Uysal için şu mesajı paylaştı:

"22 yıl önce küçük bir çocuk olarak attığın adım, bugün Beşiktaş tarihine altın harflerle yazıldı. Altyapımızdan yetişen, armamızı Avrupa’da en çok terleten, tarihimizin en çok forma giyenlerinden ve en uzun süre kaptanlığımızı yapan Beşiktaş’ın çocuğu Necip… 10 kupayla taçlanan bu devasa sadakat ve vefa hikayesi için sonsuz teşekkürler."

Anadolu Ajansı

Necip Uysal, Beşiktaş taraftarına veda etti​

Beşiktaş formasını 17 sezon aralıksız giyen ve futbolculuk kariyerini sonlandıran kaptan Necip Uysal, siyah-beyazlı taraftarlarla vedalaştı.

Necip Uysal, Süper Lig'de Eyüpspor ile Tüpraş Stadı'nda oynanan ilk hafta maçının öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara veda etti. 35 yaşındaki futbolcunun soyunma odası tüneline girmesiyle ısınma bölümündeki siyah-beyazlı oyuncular, çalışmayı bırakıp bir araya gelerek koridor oluşturdu.

Koridordan ailesiyle beraber çıkan Necip Uysal'ı, Beşiktaşlı futbolcular ve tribünler alkışlarla karşıladı.

Veda töreninde kısa bir açıklamada bulunan Necip Uysal, "Büyük Beşiktaş taraftarı, hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi günde kötü günde hep yanımdaydınız. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından siyah-beyazlıların mevcut kaptanı Orkun Kökçü, Necip Uysal'a çiçek, başkan Serdal Adalı ise emektar futbolcuya çerçeve içerisindeki "20 numaralı" formasını takdim etti.

Tribünlerin "Orkun, Necip'i buraya getir." tezahüratları sonrası Necip Uysal, kuzey tribününe çıkarak tüm stada üçlü çektirdi.

Necip Uysal, siyah-beyazlı takım ve personelle de fotoğraf çektirdi.

İlk olarak 24 Ekim 2009'da Mustafa Denizli döneminde Beşiktaş formasını giyen Necip, kariyerinde yalnızca siyah-beyazlı formayı giydi.

Siyah-beyazlı eski oyuncu, Beşiktaş ile 3'er Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra 2 de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Anadolu Ajansı

Geri