BUDO Bursa Deniz Otobüsleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kbb 200, 250 yapabiliyor?

Onlar özel izinlerle gerçekleştiriliyor diye biliyorum. Ben BBBUS gibi biletli taşımacılığı kast etmiştim. Bunlar hep göze batan şeyler. Biz daha Bursa'da özel halk otobüsleri ile ilgili regülasyon yapamadık. Hat 200, 250 gibi hatlar Burulaş için şu an risk. Yani bana kalsa Burulaş'ın Bursa Terminal - Yalova, Uludağ Üniversitesi - Bandırma gibi güzergahlarda hat işletmesini isterim ama buralarda kapı gibi Yalova Seyahat, Bantur gibi yükleniciler var. Karşısına almaya, çıkar çatışması çıkarmaya değer mi?

Yani bana kalsa Burulaş'ın Bursa Terminal - Yalova, Uludağ Üniversitesi - Bandırma gibi güzergahlarda hat işletmesini isterim ama buralarda kapı gibi Yalova Seyahat, Bantur gibi yükleniciler var. Karşısına almaya, çıkar çatışması çıkarmaya değer mi?
Ne gereği var? Bana göre öncelikli değil, şehir içi daha önemli ve asıl konusu

31.12.2025 16:00 tarihindeki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

31.12.2025 16:30 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

Onlar özel izinlerle gerçekleştiriliyor diye biliyorum. Ben BBBUS gibi biletli taşımacılığı kast etmiştim. Bunlar hep göze batan şeyler. Biz daha Bursa'da özel halk otobüsleri ile ilgili regülasyon yapamadık. Hat 200, 250 gibi hatlar Burulaş için şu an risk. Yani bana kalsa Burulaş'ın Bursa Terminal - Yalova, Uludağ Üniversitesi - Bandırma gibi güzergahlarda hat işletmesini isterim ama buralarda kapı gibi Yalova Seyahat, Bantur gibi yükleniciler var. Karşısına almaya, çıkar çatışması çıkarmaya değer mi?
Burulaş bunlarla anlaşmaya gidebilir. Terminal Burulaş’a mı ait? İzmit’teki Ulaşımpark’ın çünkü

Budo çok pahalı 2-3 sene önceye nazaran fiyat farkı otobüs ile çok açıldı bir ayar lazım kesinlikle. Çok fazla potansiyeli olduğunu düşünüyorum

Budo çok pahalı 2-3 sene önceye nazaran fiyat farkı otobüs ile çok açıldı bir ayar lazım kesinlikle. Çok fazla potansiyeli olduğunu düşünüyorum
Pamukkale 560 tl şuan 550 tl yede de var bilet daha ucuz evet bu yıl zam yapmazlarsa budo yine avantajlı olur kabataşa gittiği için birde 2 saate gidiyor otobüs alibey köye 3 saatte gidiyor.Ordan servis vs 3saat 30 dakika arada 1.30 saat fark var.

Pamukkale 560 tl şuan 550 tl yede de var bilet daha ucuz evet bu yıl zam yapmazlarsa budo yine avantajlı olur kabataşa gittiği için birde 2 saate gidiyor otobüs alibey köye 3 saatte gidiyor.Ordan servis vs 3saat 30 dakika arada 1.30 saat fark var.
sence bu yıl bursa büyükşehirin yapmama şansı var mı yaa
minimum tam 650 tl olacak

Geri