BUDO Bursa Deniz Otobüsleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
30.03.2026 07:00 tarihindeki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 08:00 tarihindeki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 09:30 tarihindeki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 09:30 tarihindeki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 10:00 tarihindeki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 11:30 tarihindeki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 11:30 tarihindeki İstanbul (Kabataş) - Armutlu (İhlas) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

30.03.2026 13:00 tarihindeki Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

BURULAŞ bünyesinde işletilen BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) Bursa Mudanya-İstanbul Seferleri, 01 Ocak 2026 tarihinden itibaren Eminönü İskelesi yerine; deniz, raylı sistem ve kara yolu hatlarını bir araya getiren entegre bir ulaşım üssü olarak hizmete açılan Kabataş Transfer Merkezi’ndeki iskeleden yapılmaya başlandı.BURULAŞ bünyesinde işletilen BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) Bursa Mudanya-İstanbul Seferleri, 01 Ocak 2026 tarihinden itibaren Eminönü İskelesi yerine; deniz, raylı sistem ve kara yolu hatlarını bir araya getiren entegre bir ulaşım üssü olarak hizmete açılan Kabataş Transfer Merkezi’ndeki iskeleden yapılmaya başlandı.

X Twitter Fahrettin Beşli

Bu dönemki en güzel gelişmelerden biri bu oldu kurban bayramı öncesi istanbula gideceğim budoyla kabataşta inmek güzel.

HFpg3aTXwAAHXAe.webp HFpg3b5X0AAIBAo.webp HFpg3biakAApJb2.webp HFpg3chawAARyGf.webp HFpgu3TWcAEh0pv.webp HFpgu3UWkAAWyaD.webp HFpgu3VX0AApJ_K.webp HFpgu3xakAEOU1S.webp

BURULAŞ bünyesinde işletilen BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) Bursa Mudanya-İstanbul Seferleri, 01 Ocak 2026 tarihinden itibaren Eminönü İskelesi yerine; deniz, raylı sistem ve kara yolu hatlarını bir araya getiren entegre bir ulaşım üssü olarak hizmete açılan Kabataş Transfer Merkezi’ndeki iskeleden yapılmaya başlandı.BURULAŞ bünyesinde işletilen BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) Bursa Mudanya-İstanbul Seferleri, 01 Ocak 2026 tarihinden itibaren Eminönü İskelesi yerine; deniz, raylı sistem ve kara yolu hatlarını bir araya getiren entegre bir ulaşım üssü olarak hizmete açılan Kabataş Transfer Merkezi’ndeki iskeleden yapılmaya başlandı.

X Twitter Fahrettin Beşli

Bu dönemki en güzel gelişmelerden biri bu oldu kurban bayramı öncesi istanbula gideceğim budoyla kabataşta inmek güzel.

Ekli dosyayı görüntüle 38378 Ekli dosyayı görüntüle 38379 Ekli dosyayı görüntüle 38380 Ekli dosyayı görüntüle 38381 Ekli dosyayı görüntüle 38382 Ekli dosyayı görüntüle 38383 Ekli dosyayı görüntüle 38384 Ekli dosyayı görüntüle 38385
Burası çok güzel oldu da Eminönü sahilde olan Budo Terminalini ne oldu
ordan hiç haber var mı
Meydana mı dahil ettiler acaba bilen bunuda yazarsa seviniriz

Burası çok güzel oldu da Eminönü sahilde olan Budo Terminalini ne oldu
ordan hiç haber var mı
Meydana mı dahil ettiler acaba bilen bunuda yazarsa seviniriz

Budo'nun Eminönünde hizmet verdiği yer İstanbul kitapçısının bulunduğu Katip Çelebi iskelesiydi. Burada İBB Budo'ya bir alan tahsis etmişti.
İstanbul kitapçısı olarak olarak yine devam ediyor burası.

İstanbul dönüşlerinde genelde otobüsü tercih ediyorum. Sebebi fiyat politikasiydı.Ucuzcu firmalarla geçen aya kadar 300/400 bandında bilet bulabiliyordum.Akaryakita gelen zamlarla KK ve PK gibi firmalar 750/800 bandına fiyatı taşıyınca bugun uzun bir aradan sonra Budoyu kullandım. Kapalı mekanları sevmesem de yolculuktan memnun kaldım.
Sürpriz yok, stres yok.
Avrupa yakasından zaman açısından daha kısası yok.
Her şey yolunda.
Fiyat 625, isim yapmış firmalara göre iyi kaldı.
(Budo fiyatı 625 yapınca bu firmalarda bilet 500 bandindaydı.)

İstanbul dönüşlerinde genelde otobüsü tercih ediyorum. Sebebi fiyat politikasiydı.Ucuzcu firmalarla geçen aya kadar 300/400 bandında bilet bulabiliyordum.Akaryakita gelen zamlarla KK ve PK gibi firmalar 750/800 bandına fiyatı taşıyınca bugun uzun bir aradan sonra Budoyu kullandım. Kapalı mekanları sevmesem de yolculuktan memnun kaldım.
Sürpriz yok, stres yok.
Avrupa yakasından zaman açısından daha kısası yok.
Her şey yolunda.
Fiyat 625, isim yapmış firmalara göre iyi kaldı.
(Budo fiyatı 625 yapınca bu firmalarda bilet 500 bandindaydı.)
Her zaman avrupa yakasına en hızlı ulaşım kabataşa gitmeside ayrıca iyi oldu

Geri