Kesinlikle. Biz bu konuyu
@subwayspotter 'ın dediği gibi yüzeysel/anlaşılır biçimde Fahrettin Beşli'ye değil de daha ayrıntılı (kullanılacak tabela markası, ölçüsü vb. teknik detaylar barındıran) bir şekilde ilgili birime iletmeye çalışsaydık muhtemelen geçiştirilirdik. Onun dışında Burulaş'ta Bursakart Elektronik Ücret Toplama Sistemleri bölümünün müdürü ile de tanıştım. Kendisiyle samimiyetim oluştu. Beni Burulaş'ın proje ekibi ile tanıştırdı. Bu birime fikirlerimi ilettim ve fikirlerim olumlu karşılandı. Özellikle "akıllı telefon ile Bursakart bayiliği" fikrim ilgilerini çok çekti, Asis ile bunu görüşeceklerdi sanırım. Bayiler kendi telefonlarına kuracağı cep pos uygulaması ile bayilik yapabilecek. Bu da Burulaş'ı pos cihazı masrafından kurtarır.
Vallahi abi ben de tekrar Fahrettin bey ile bir araya gelmek isterim ama grevdi bayramdı derken bir daha göremedim ki kendisine ulaşmam da Bursakart EÜTS müdürüne ulaşmam kadar kolay değil.
@Yiğit Efe Aras ile bu yaz Fahrettin bey ile tekrar görüşmeyi düşünüyoruz bakalım.