O arazi için tasarlanmış çok daha güzel mimariye sahip projeler vardı aslında. Ama normal, düz apartman dikmeyi tercih ettiler.Bence konumuna göre daha güzel proje yapılabilirdi.
Muhtemelen pahalı gelmiştir o yüzden o projeleri yapmamışlardır. Hâlbuki bina 50 yıl orada duracak.O arazi için tasarlanmış çok daha güzel mimariye sahip projeler vardı aslında. Ama normal, düz apartman dikmeyi tercih ettiler.
Yüksek yapı konut sanırım alçak olan iş hanı gibi görünüyor arsa çok dar o yüzden böyle yaptılar büyük ihtimal.Proje ofis ve konuttan oluşuyor sanırım?
En önemlisi otopark işini çözdüyseler problem yokYüksek yapı konut sanırım alçak olan iş hanı gibi görünüyor arsa çok dar o yüzden böyle yaptılar büyük ihtimal.
Alt bölgeye yaptılar diye biliyorum baya kazmışlardı aslında yan taraftaki marka avm otoparki katlı kale getirilip kapasitesinin arttırılması lazım koca alan orasıEn önemlisi otopark işini çözdüyseler problem yok
Marka Avm’nin açık otopark olarak kullandığı alan Sur Yapı’nın mülkiyetinde mi yoksa kira falan mı ödüyor? Kendi mülkiyetinde ise o arazi mevcut Avm ve konut alanı ile birleştirilerek mi Avm ve konut vs yapıldı yoksa o araziye de hala proje yapılması mümkün mü?Alt bölgeye yaptılar diye biliyorum baya kazmışlardı aslında yan taraftaki marka avm otoparki katlı kale getirilip kapasitesinin arttırılması lazım koca alan orası
Benim tahminim o arsa markaya ait değil kiralık olabilir imarı varmı bakmak lazım ben tam otopark yapılacak güzel bir alan olarak görüyorum.Marka Avm’nin açık otopark olarak kullandığı alan Sur Yapı’nın mülkiyetinde mi yoksa kira falan mı ödüyor? Kendi mülkiyetinde ise o arazi mevcut Avm ve konut alanı ile birleştirilerek mi Avm ve konut vs yapıldı yoksa o araziye de hala proje yapılması mümkün mü?