Bursa - Acemler Kavşağı ve Yan Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maç günü tek çözüm bursaray otobüsle filan o iş çözülmez insanlar artık maçtan erken çıkıyor kalabalığa kalmamak için

İstasyonun büyütülmesi bu yüzden lazım

Arac trafiğine maç günü yapacak birşey yok 100lerce araç aynı anda trafiğe çıkıyor

Elbette bu şekildeki 40 bin küsur kişilik yolcu talebi en iyi raylı sistemle taşınır ancak ben burada başka bir konuya değinmek istiyorum.

40 bin kişinin en iyi raylı sistemle taşınabileceği gerçeğini bilmeme rağmen körüklü otobüs vb. çözümlerini sunma nedenim aslında maç günlerinde taraftar ile halkın geri kalanının toplu taşımada bir araya gelmesini benimsememem. Bursa özelinde konuşmuyorum, dünyanın her yerinde taraftar ile halkın aynı toplu taşıma aracında yolculuk etmesi birçok olayın çıkması potansiyelini taşıyor. Üstelik o gün takım maçı kaybettiyse taraftar daha agresif olabiliyor.

Acemler İstasyonu ve Bursaray kapasite artışı, halkın genelinin sürekli talebini karşılamak için yapılacaksa burada elbette bu işi finansal olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi, Burulaş ve tabii içinden gelirse Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı destekleyecek ancak bu iyileştirme öncelikli olarak maç günlerinde artan talebi karşılamak için yapılacaksa doğal olarak bu projeye finansal desteği Bursaspor'un vermesi gerekmektedir. Korupark İstasyonu inşasında Korupark'ın sahibi Torunlar GYO'nun yaptığı gibi.

Korupark İstasyonu inşasında Korupark'ın sahibi Torunlar GYO'nun yaptığı gibi.
Mesela yapılacak bu aktarma istasyonu sponsorlukla halledilebilir. Bana göre şuan en büyük sponsor buraya Matlı olur. Hatta eski BOİ arazisinin dava süreci sona ermiş olsa ve burada bir yapılaşma olsa Gökçen ailesi de sponsor olabilirdi.

Acemler İstasyonu ve Bursaray kapasite artışı, halkın genelinin sürekli talebini karşılamak için yapılacaksa burada elbette bu işi finansal olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi, Burulaş ve tabii içinden gelirse Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı destekleyecek ancak bu iyileştirme öncelikli olarak maç günlerinde artan talebi karşılamak için yapılacaksa doğal olarak bu projeye finansal desteği Bursaspor'un vermesi gerekmektedir. Korupark İstasyonu inşasında Korupark'ın sahibi Torunlar GYO'nun yaptığı gibi.
Bursasporun kendine hayrı yok onlar kusur kalsın ama bursanın önde gelen şirketleri kuruluşları tabiki sponsor olabilir olmalıda o istasyon tüm bursa için yapılacak ve herkes kullanacak yeri geldiği zaman.

Eski boi arazisi yanında dere yanında sanırım bir yol çalışması başlamış oralardan geçen olursa bir bakabilir mi?

Geri