Nisan gibi belki açaralar mayıstada genel açılış yapılır.O kadar büyük ihtiyaç ki bunu anlatamam şehirhastanesi ve hastalar nefes alacak yine doktorlarda nefes alacak bi rahatlama gelecek.Merkezdeki her hastane dolu acil kısmı ve polikilinikler devreye girdi mi randevu bulamama olayıda azalacak.Bence burayı şehir hastanesi yüzünden geciktirdiler hep. Hasta garantileri yap işlet devret gibi konular yüzünden. Hastane dediğin böyle yapılır, böyle de konuma yapılır(stadın orda olması hata). Burası açıldığında şehir hastanesinin yoğunluğu kalmaz, kolay kolay o yol da çekilmez. Keşke erkenden acil kısmını açsalar ya da basit polikliniklerde randevulu hasta bakılsa
Bence de sırf açılış için gelmesin. Hee şehre kentsel dönüşüm ve ulaşım ile ilgili bir program yapacaksa gelsin.Cumhurbaşkanının geleceğini hiç sanmıyorum ama nisanda artık faaliyete geçecek gibi görünüyor.
7 yılda biten hastane. Tıp kazanmış olsan okulu bitirip bir de uzmanlığa baslamistin
Ben de aynısını yazdım zaten?Pratisyenlik demek istedin herhalde İşin içinde olan birisi olarak söylüyorum ki Uzmanlık öyle kolay iş değil. 6 yıl Tıp Eğitimi sonrasında 4 veya 5 yıl daha Uzmanlık Eğitimi var.
Ne düzeni? Hastane önünde bulunan ve Acemler aktarma merkezine giriş çıkış yapan toplu taşıma araçlarının fiilen kullandığı kavşakta trafik lambaları çalışmıyor.Hastane açılmadan trafik düzeni hazırlığı yapıldı mı?
Hala önümüzdeki aylar diyorlar tam bir komedi.Geçen seneden beri hep sona yaklaştık, ne bitmez bir sonmuş!!! Ortada hala net bir tarih yok
Ertele ertele 2026 yazına geldik 2027 başına ertelemesinlerBursa'nın dev sağlık yatırımı için geri sayım başladı!
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, yapımı süren Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuz, hastanede geçici kabul aşamasına gelindiğini belirterek "Çok yakında hasta kabulüne başlanacak" dedi.
Mustafa Yavuz, Bursada Bugün ekranlarında yayınlanan Hasan Boztürk ile Gündem Özel programında Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi sürecine ilişkin bilgi verdi.
Yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Bursa'daki bazı sağlık birimlerinin de bu kampüse taşınacağını belirten Yavuz, Bursa'nın sağlık altyapısında önemli bir dönüşüm yaşanacağını söyledi.
"ÇOK YAKINDA HASTA KABULÜ BAŞLAYACAK"
Hastanenin açılış sürecinde sona gelindiğini ifade eden Yavuz, "Şu anda geçici kabuller aşamasındayız. Çok yakında hasta kabulüne başlanacak" diye konuştu.
EĞİTİM HASTANESİ MODELİ PLANLANIYOR
Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi için eğitim hastanesi modeli üzerinde çalışıldığını söyleyen Yavuz, kadro planlamalarının sürdüğünü belirtti.
Mevcut hastanelerde görev yapan personel ve hekimlerin yeni hastaneye nakledileceğini ifade eden Yavuz, akademik kadro yapılanmasının da planlandığını söyledi.
BURSA'NIN SAĞLIK KAPASİTESİ ARTACAK
Yeni hastanenin devreye girmesiyle Bursa'nın sağlık hizmetlerinde kapasite ve konfor açısından önemli kazanım elde edeceğini vurgulayan Yavuz, hem Bursa'ya hem de çevre illere hizmet verecek güçlü bir sağlık altyapısının oluşacağını ifade etti.
Kaynak: Bursadabugün.com
Pazartesi gidip bir bakıcam avlusu falan yapılmış mı?Yakında, çok yakında, pek yakında
Boşver başka yere bak zaman harcama, yakında açılacakPazartesi gidip bir bakıcam avlusu falan yapılmış mı?
Çok yakında ....Boşver başka yere bak zaman harcama, yakında açılacak![]()
Pek yakındaÇok yakında ....![]()
Az sonra...Pek yakında
Çözmeyerek çözecekler orda yapılacak birşey yok maalesef umarım hastanenin otoparkları büyüktür.bir yerde stat bir yerde kocaman hastane, bakalım otopark olayını ve maç günlerinde oluşan yoğunluk işini nasıl çözecekler![]()
Parmaktan sonra...Pek yakında