Bursa Atış Yapı Babylon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıkçası benim gözümde hâlâ bitmemiş Şehir Hastanesi metro uzatması, henüz başlanmamış Görükle metro uzatması ve hayalden öteye geçemeyen diğer raylı sistem projeleri Babylon'dan Smart'tan ya da diğer site, yüksek katlı yapı vs. projelerinden daha önemli.

Bu evler sadece parasını ödeyip oturanı ilgilendirirken bahsettiğim raylı sistemler tüm şehri ilgilendiriyor. Raylı sistem projeleri ile ilgili durum buyken Atış Yapı'nın Batış Yapı olmasıyla ilgilenmiyorum.

Bu evler sadece parasını ödeyip oturanı ilgilendirirken bahsettiğim raylı sistemler tüm şehri ilgilendiriyor. Raylı sistem projeleri ile ilgili durum buyken Atış Yapı'nın Batış Yapı olmasıyla ilgilenmiyorum.
Avm bizi ilgilendiriyor yine orda çalışacak bir çok kişi olacak onlarıda ilgilendiriyor.Ulaşım yatırımları önemli ama bu projelerde şehire değer katar.

Avm bizi ilgilendiriyor yine orda çalışacak bir çok kişi olacak onlarıda ilgilendiriyor.

AVM dediğin yine sermayeye hizmet ediyor Efe abi. Bu avmlerin iş yapması, oradaki çalışanların para kazanması için senin benim gidip orada harcama yapması gerekecek. Fabrikada kazan AVM'de harca, kazanan yine sermaye.

Başka bir şey olmalı...

Ahın tuttu emirhan sevdalı bak atış yapı yüksek yüksek binaları dikemiyor. Bol bol yeşillik içinde bir yer olur artık bol bol oksijen alırız. 😂

AVM dediğin yine sermayeye hizmet ediyor Efe abi. Bu avmlerin iş yapması, oradaki çalışanların para kazanması için senin benim gidip orada harcama yapması gerekecek. Fabrikada kazan AVM'de harca, kazanan yine sermaye.
Çalışanlarda kazanacak onlarıda düşünmek lazım belki sende ileride burda çalışırsın. :D

Ahın tuttu emirhan sevdalı bak atış yapı yüksek yüksek binaları dikemiyor. Bol bol yeşillik içinde bir yer olur artık bol bol oksijen alırız. 😂

😀😀😀 Atış yapı dikemezse başkası diker memlekette inşaat şirketi mi kalmadı Salih

Çalışanlarda kazanacak onlarıda düşünmek lazım belki sende ileride burda çalışırsın. :D

Nasip kısmet abi hayatta her an her şey değişir belki de Bursa'nın 2. Downtown'ı diyebileceğimiz bir yerde dükkanın olur kendi işinin patronu olursun. Kader :)

AVM’ler insanların hem alışveriş yaptığı hem de sosyalleştiği alanlar. Birçok kişiye iş imkanı da sağlıyor. Bu günümüzün gerçeği. Şahsen işim yoksa gitmem. Ama talep eden ciddi bir kesim var. Ayrıca Bursa’nın nüfusunu göz önünde bulundurunca diğer büyük şehirlere nazaran çok fazla AVM yok.

Babylon bir şekilde bitirilirse iyi olur. Projeye yatırım yapanları doğrudan ilgilendiren bir konu bu. Ama şehrin göz önünde bir noktasında bir projenin inşaat halinde kalması estetik açıdan da bence hoş değil.

Salih'in dediği gibi ahım mı tuttu ya 😂

Burada bu tarz projelere çok karşı çıktım en sonunda olana bakın...

Keşke başka bir şey hakkında konuşsaymışım.

Artık şirket devletin tmsf bakalım nasıl bir yol izleyecek bence inşaatlar yeniden başlar.

TMSF burayı yeniden ihale eder. Üstelik TMSF'nin belediyeden bağımsız olarak imarı arttırma yetkisi var. Eğer TMSF 40-50 katlı kule imarları verirse inşaatlar yeniden başlar. TMSF Babylon projesini aynen devam ettirme kararı alırsa hiçbir inşaat şirketi daireleri dükkanları satılmış proje için ihaleye girmez.

TMSF burayı yeniden ihale eder. Üstelik TMSF'nin belediyeden bağımsız olarak imarı arttırma yetkisi var. Eğer TMSF 40-50 katlı kule imarları verirse inşaatlar yeniden başlar. TMSF Babylon projesini aynen devam ettirme kararı alırsa hiçbir inşaat şirketi daireleri dükkanları satılmış proje için ihaleye girmez.
Salih 40-50 katlı kule yaparlar mı diye senin için yeni bir ümit doğdu:D

Hayeller hayeller...

1-2 yılda bir şey olacağını sanmıyorum. Ekonomik ortamın iyileşmesi lazım. Seçimlerden sonra ekonomi iyileşirse, daire, dükkan alanların sorunları çözülürse ki bence zor kimse verdiği parayı geri almak istemez çünkü para pul oldu. İmar artışına gitmekten başka çaresi görünmüyor TMSF'nin.

Konkordato ilanından 15 gün önce atış yapının babylon 3. etaptaki arsayı tanınmış bir tekstil firmasına sattığı söyleniyor. Acaba hangi tekstil firması.

Geri