Bursa - Atış Yapı Nilüfer AVM & Rezidans Projesi (Eski Carrefour Avm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşılan kırşehire hiç gitmemişsiniz. Downtown gibi projeler yapılmadıkça, İntercontinental gibi oteller Bursa'da açılmadıkça Bursa nasıl istanbul gibi şehir olacak. Bursa'da Carrefour hipermarketin sayısının 2'den 1'e düşmesiyle, Bursa'nın en iyi otellerinden olan divan otelin kapanmasıyla bursa maalesef kırşehir olma yolunda ilerliyor.
Bursayı kırşehirle falan mukayese etmekten bi çıkalım arkadaşlar 1 tane market kapanır 10 tane açılır.Marketlerle falan şehir kıyaslaması mı yapılır yav:D

Bursayı kırşehirle falan mukayese etmekten bi çıkalım arkadaşlar 1 tane market kapanır 10 tane açılır.Marketlerle falan şehir kıyaslaması mı yapılır yav:D

Ohoo marketlere gelirsek abi en ücra köye dahi üç harfli marketler tek kapılı şube açıyor bakkal dükkanı gibi. E o zaman oralar da gelişmiş 😂

Mini marketlerde olmayıp hipermarketlerde olan ürünlere ne kadar talep oluyor, kaç kişi bu ürünler için şehrin herhangi bir noktasından bu markete gelip bu ürünü alıyor acaba...

Ama Salih'in AVM ve hipermarket takıntısı beni benden alıyor.

Her mahallede şubesi alan üç harfli marketler varken hiper market olsa ne olmasa ne? Hiper markete bu kadar takılmanıza anlam veremiyorum.
Hipermarketler bence bir şehrin büyüklüğü gösteren en önemli göstergelerden biridir. Ben maalesef BİM ile Carrefour hipermarketi aynı kefeye koyamıyorum.

Hipermarketler bence bir şehrin büyüklüğü gösteren en önemli göstergelerden biridir. Ben maalesef BİM ile Carrefour hipermarketi aynı kefeye koyamıyorum.
Sizin düşünceniz eski de kaldı. O düşünce üç harfli marketler yayılmadan önce geçerli idi. Zamanında yani 90'lı yıllarda Metro Grosmarkete gitmek ayrıcalıklı idi, herkes giremezdi. Şimdi ne oldu? Elini kolunu sallayan girebiliyor. Peki bu neden böyle oldu? O çok konuşulan üç harfli marketler sayesinde

Yalnız Katılımevim’in KAP bildiriminde Atış Yapı’nın proje geliştirme ve satış konusunda çözüm ortağı olacağı belirtilmiş. Muhtemelen Atış Yapı’nın geliştirdiği projeye devam edecekler o kısım anlaşılabilir ama satış konusunda neden Atış Yapı ile çalışacaklar anlamadım. Yeni ortaklar anladığım kadarıyla konut geliştiren firmalar değil. Belirsiz bir durum var şu anda. Proje aralıksız devam mı edecek yoksa duracak mı? Bari Carrefour Avm yıkılmasaydı 😄

Yalnız Katılımevim’in KAP bildiriminde Atış Yapı’nın proje geliştirme ve satış konusunda çözüm ortağı olacağı belirtilmiş. Muhtemelen Atış Yapı’nın geliştirdiği projeye devam edecekler o kısım anlaşılabilir ama satış konusunda neden Atış Yapı ile çalışacaklar anlamadım. Yeni ortaklar anladığım kadarıyla konut geliştiren firmalar değil. Belirsiz bir durum var şu anda. Proje aralıksız devam mı edecek yoksa duracak mı? Bari Carrefour Avm yıkılmasaydı 😄
Projeler devam edecek ki ediyorlar zaten burda borç yapılandırması yapılıp işlerin hızlanması sağlanacak bence atış yapının bu kadar kolay safdışı kalacağını hiç sanmıyorum açıkçası.

AVM'yi yıkma kararı almada çok acele davrandılar ama yıkımı o kadar acele olamadı. Bakalım inşaat süreci nasıl olacak

Sizin düşünceniz eski de kaldı. O düşünce üç harfli marketler yayılmadan önce geçerli idi. Zamanında yani 90'lı yıllarda Metro Grosmarkete gitmek ayrıcalıklı idi, herkes giremezdi. Şimdi ne oldu? Elini kolunu sallayan girebiliyor. Peki bu neden böyle oldu? O çok konuşulan üç harfli marketler sayesinde
Ben yaşadığım şehirde iyi mekânların olması, iyi kaliteli mağazaların olması isterim. BİM'de peynir bile sadece bir marka başka marka yok ama hipermarkette birçok marka var. Hipermarkette aradığınız her şey var. Mobilya, elektronik eşya vs... BİM gibi sizi bir ürüne mecbur etmiyor. Bence hipermarketler önemini kaybetmedi. Bence hipermarketler hem bol seçenek sunması yönüyle, hem daha keyifli alışveriş yapma imkânı sunması hem de şehrin zenginlik göstergesi olması yönünden şehirler için hâlâ önemli bence.

Ben yaşadığım şehirde iyi mekânların olması, iyi kaliteli mağazaların olması isterim. BİM'de peynir bile sadece bir marka başka marka yok ama hipermarkette birçok marka var. Hipermarkette aradığınız her şey var. Mobilya, elektronik eşya vs... BİM gibi sizi bir ürüne mecbur etmiyor. Bence hipermarketler önemini kaybetmedi. Bence hipermarketler hem bol seçenek sunması yönüyle, hem daha keyifli alışveriş yapma imkânı sunması hem de şehrin zenginlik göstergesi olması yönünden şehirler için hâlâ önemli bence.
Açıkçası mobilya, elektronik eşya konusunda hiper market en son aklıma gelen yerlerdir.

Görükle kavşağını geçince 15 bin metrekare yere mustaç gross market açılıyor 4 temmuzda hiper marketten farksız bir büyüklüğü var binanın eski çalıştığım yer.Bir git bak @Salih kapananın yerine yenisi açılıyor işte.

Projeler devam edecek ki ediyorlar zaten burda borç yapılandırması yapılıp işlerin hızlanması sağlanacak bence atış yapının bu kadar kolay safdışı kalacağını hiç sanmıyorum açıkçası.
Umarım konkordato sürecini başarıyla atlatır Atış yapı. Ben atış Yapı'nın konkordatoyu iyi niyetli olarak kullandıklarını düşünüyorum. Mali dırumunu düzeltip yeniden Bursa için daha iyi projeler yapmak istediklerini düşünüyorum. Fakat atış Yapı'nın hatalarından ders alıp daha profesyonel bir yönetimle yönetilmesi gerekiyor. Intercontinental gibi bir markayı bile sözleşme yapılmış olduğu hâlde ürküttüler. Umarım Atış yapı tekrar eski güzel günlerine döner. Atış yapı'nın iflas etmesi Bursa için büyük kayıp olur. Sonuçta bursa'da olmayan markaları Bursa'ya getirerek Downtown AVM gibi güzel bir AVM'yi Bursa'ya kazandırdılar.

Görükle kavşağını geçince 15 bin metrekare yere mustaç gross market açılıyor 4 temmuzda hiper marketten farksız bir büyüklüğü var binanın eski çalıştığım yer.Bir git bak @Salih kapananın yerine yenisi açılıyor işte.
Allah sayılarını arttırsın Efe. Ama kapanan Carrefour hipermarketin yerine Carrefour hipermarket açılırsa bursa'da fena olmaz bence. Mustaç iyi bir markettir belki ama Carrefour sonuçta dünya çapında bir hipermarket aynı kalitede olmayabilirler.

Geri