Yatırım programından çok fazla dışarı çıkmak istemiyordur şirket. Sonuçta bir bütçe oluşturuluyor. Bölge için ayrılan bütçenin bir çoğunluğu bitmiştir.uedaş neyi bekliyor merak içindey cadde bitti yahu.
Bölge için ayrılan bütçenin bir çoğunluğu bitmiştir.
Yok direkler ve armatürler takıldı sadece ışıkları yakacaklar parayla bir işleri yokki bağlantı yapılacaksa bi o yapılır 37 direğin 10 tanesi yanıyor zatenYatırım programından çok fazla dışarı çıkmak istiyordur şirket. Sonuçta bir bütçe oluşturuluyor. Bölge için ayrılan bütçenin bir çoğunluğu bitmiştir.
27 direkte yanmayıversin ne olacak? Şehir içinde ana yolda daha çok direkte ışık yanmıyorYok direkler ve armatürler takıldı sadece ışıkları yakacaklar parayla bir işleri yokki bağlantı yapılacaksa bi o yapılır 37 direğin 10 tanesi yanıyor zaten
Neden ya kapkaranlık taktılar yaksınlar bu işi tam yapsınlar ana yollarıda yaptırırız foto çekip27 direkte yanmayıversin ne olacak? Şehir içinde ana yolda daha çok direkte ışık yanmıyor
İstanbul caddesinden itibaren Bursa yazısına kadar o zaman fotoğraf çek gönderNeden ya kapkaranlık taktılar yaksınlar bu işi tam yapsınlar ana yollarıda yaptırırız foto çekip![]()
İstanbul yolundaki ışıklandırmaların bir bölümünü takmadılar zaten bir ara onları çekip yollayacağım yine kaldırmlar yok nasıl bir belediye ben anlamadım gerçekten.İstanbul caddesinden itibaren Bursa yazısına kadar o zaman fotoğraf çek gönder![]()
Hadi gözün aydınNilüferiuma kadar ışıklarımızda yandı cadde harika oldu.
Sağol geceler aydınlandı valla 3 yıldır karanlıkta yürümekten bıkmıştım bu bölümü naim süleymanoğluyla berber yürüyüş parkurumuz iyice uzadı.Bugünde nilüferium önünü yakarlar diye düşünüyorum ordaki direklerin eksik aydınlatmalarıda dün takılmış bağlantıları yapılmış.Hadi gözün aydın![]()