Aman esnafım zarar görmesinYiğitler Kent Lokantası mahalle içerisinde değil de Otosansit'e açılsaydı daha iyi olmaz mıydı?
Aman esnafım zarar görmesinYiğitler Kent Lokantası mahalle içerisinde değil de Otosansit'e açılsaydı daha iyi olmaz mıydı?
Aman esnafım zarar görmesin
Hem öyle hemde sadece otosansiti düşünmek gereksiz herkese hizmet ediyor sonuçta halkın olduğu yerde olmalı sanayi sitesi esnafın sonuçta orda herkesin parası var.Halk lokantaları tüm gün açık olmuyor öğleye kadar çalışıyor öğleden sonra esnafım iş yapabilir. Ama gerçi böyle olsa bile açılması esnafı rahatsız eder, zaten en başında Otosansit başkanı izin vermez.
Kent Lokantası Şubat Ayı Menümüz Sizlerle
Merinos Parkı
Vatan Kent Lokantası
Yiğitler Kent Lokantası
Afiyet Olsun
Kent Lokantalarımız, Ramazan Ayı boyunca iftar saatlerinde hizmet vermeye devam edecektir. İftar menülerimiz, Ramazan Ayı’nın başlangıcı ile birlikte ayrıca paylaşılacaktır.
Mudanyayıda dene geçenlerde bir mantı ve ezogelin çorba yapmışlar vallahi evden daha iyiydi güzel yapıyorlar.Türkiye'nin çeşitli illerindeki kent lokantalarının çoğunu deneyimlemiş biri olarak söylüyorum,
Nilüfer Belediyesi'nin eline kimse su dökmez bu konuda.İkinci sırada İstanbul BB gelir.
Merinos'ta yer alan lokanta ilk açıldığında çok iyiydi, 15 dakika kuyruk olurdu, şimdi in cin top oynuyor.Gidin ne dediğimi anlarsınız.
Osmangazi de merkezi konumu dolayısıyla menüsü iyi olan günlerde iş yapıyor.
Mudanyanın saatleri daha kısıtlı.Mudanyayıda dene geçenlerde bir mantı ve ezogelin çorba yapmışlar vallahi evden daha iyiydi güzel yapıyorlar.
Pazartesi merinosta lokantada yemek yedim gerçekten güzeldi 80 tl ye bu hizmetten çok yararlanan var.Yemekler güzel bu ay birine giderim
Pazartesi merinosta lokantada yemek yedim gerçekten güzeldi 80 tl ye bu hizmetten çok yararlanan var.
Bugün yemek güzelmiş ama 13.30 ta yemek bitiyor şunu en azından 16:00 yapsalar insanlar faydalansa yahu