Hayırlı olsun tüm ilçelerde olması lazım.
İlçe merkezlerinde 1 tane b cafe olsun ilçe kafeleride onun etrafına açılsın bence böyle daha iyiOlmalı ancak ilçe belediyeleri de kendi ilçe sınırları içerisinde bu tip kafe işletmek istiyorsa da denge sağlanmalı. B Kafe olacak yerde B Kafe, ilçe belediye kafesi olacak yerde de ilçe belediye kafesi olsun.
Mesela Gemlik'te ben yerleşik düzende kafesini bilmiyorum. Sahilde mobil hizmet veriyor, kullanmışlığımda var gayet güzelOlmalı ancak ilçe belediyeleri de kendi ilçe sınırları içerisinde bu tip kafe işletmek istiyorsa da denge sağlanmalı. B Kafe olacak yerde B Kafe, ilçe belediye kafesi olacak yerde de ilçe belediye kafesi olsun.
Yeşildeki burfaş cafe tam oraya uygun yapılmış gecikmesinin sebebi bu 10 güne açılır.
Bayilik verecek anlaşıldığı kadarıyla burfaş adı markalaşıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURFAŞ, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'ndeki Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı içerisine çay bahçesi kurulması için ihale sürecini başlattı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek olan tesis için aylık muhammen bedel 65 bin TL olarak belirlendi.
Bayilik verecek anlaşıldığı kadarıyla burfaş adı markalaşıyor.
Olabilir bencede b kafe sadece belediye eliyle açılmalıBence Burfaş adıyla bir kafe açılmaz normal bir kafe için ihale yapılıyordur.
Ayrıca Burfaş B Kafe bayilik modeline dönüşürse kalitesi çok düşer. Mevcut işletim sistemi daha iyi.
bursa.bel
Pazartesi merinosta lokantada yemek yedim gerçekten güzeldi 80 tl ye bu hizmetten çok yararlanan var.Yemekler güzel bu ay birine giderim
Pazartesi merinosta lokantada yemek yedim gerçekten güzeldi 80 tl ye bu hizmetten çok yararlanan var.
En sevdiğim sosyal tesislerden biri, tekrar açılmasına sevindimATATEPE SOSYAL TESİSİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ
23 Nisan coşkusu B Kafelerde!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel tüm çocuklarımızın içeceği sadece 23₺!
Ayrıca gün boyu çocuklarla tasarlıyor, onlarla üretiyoruz;
Boyama etkinlikleri (Tüm B Kafeler)
Pasta atölyesi (Merinos Parkı, Etkinlik Alanı)
Ülkemizin en güzel yarınları olan çocuklarımızın bayramını birlikte kutluyoruz!
Kampanya 23.04.2026 tarihinde çocuklar için geçerlidir.
Yeşilde açılacak B Cafe ne oldu yav hala ses seda yok.
İnsan bi limonata ısmarlar madem öyleAçıldı çoktan abiMüşterisi de var geçerken görüyorum hep
Cold brew güzel olur, her helediye kafesimde bulunabilecek bir içecek bence.Soldaki Ice Americano benim
Burfaş'ın ürün gamına kesinlikle Cold Brew'i katması gerekiyor yalnız @Marmaray ne der bilemem. Osmangazi Genç Kafe'de vardı güzeldi tadı gayet.
Cold brew güzel olur, her helediye kafesimde bulunabilecek bir içecek bence.