Burası 1.murat cami yanında sanırımYok geçmiyor. Çekirge hatlarıyla ulaşım mümkün.
35B Çelikpalas'tan Hamzabey'e çıkıyor.
I.Murad Hüdavendigar Cami önünde bulunan özel işletmede kiralık olan yer boşaltılıyor, oraya açılacak diye biliyorum
Orası çok güzel evet artık oraya gidip bişeyler içerizI.Murad Hüdavendigar Cami önünde bulunan özel işletmede kiralık olan yer boşaltılıyor, oraya açılacak diye biliyorum
Orası çok güzel evet artık oraya gidip bişeyler içeriz
Çok doğru bir yaklaşım kişiler gecici hizmet kalıcıdır.Ancak halk yarına olupta kaldırılan hizmetlerden de ben başkanı sorumlu tutarım çünkü o imza atmadan o hizmet kalkmaz.Bu yüzden Burfaş B Kafe şube ağının genişlemesinden dolayı yandaşlar gibi yalnızca Şahin Biba'ya teşekkür etmeyeceğim, bu süreçte kimin emeği geçtiyse tepeden tırnağa herkese teşekkür ederim.
Ancak halk yarına olupta kaldırılan hizmetlerden de ben başkanı sorumlu tutarım çünkü o imza atmadan o hizmet kalkmaz.
Manzara eşliğinde içecek yudumlarızOrası çok güzel evet artık oraya gidip bişeyler içeriz
Aynen açılsın bir bakalım.Manzara eşliğinde içecek yudumlarız
çekirge veya timurtaşpaşa uzun hatlarla sağlanıyor ama uzun hatla daha kısa olur diye düşünüyorum b42a b40 b41b b41c 6f 6fd gibi 96 ile metro aktarması olabilir35/B geçiyor mu ordan
çekirgeye açılsın ilk testi ben yapabilirimEn güzel B Cafe Balkan bölge parkına açılıyor
Ekli dosyayı görüntüle 49386 Ekli dosyayı görüntüle 49387
En güzel B Cafe Balkan bölge parkına açılıyor
Ekli dosyayı görüntüle 49386 Ekli dosyayı görüntüle 49387
Olsun abi daha iyi en azından karlı sektör ve kent lokantası gibi ucuza yiyebiliyoruz içebiliyoruzŞu an inşa / plan aşamasında olan Burfaş B Kafe'ler
• Kestel Meydan
• Özlüce Bursaspor Tesisleri
• Çekirge 1. Murad Cami
• Bayraktepe
• Mustafakemalpaşa
• Gemlik
• Balkan Mahallesi
yanlış bilmiyorsam. Eksik ya da fazla söylediğim şube varsa lütfen düzeltin.
Buradan anlıyoruz ki kafeciliğin iyi getirisi olduğundan Burfaş şube artışına gidiyor.
Özel sektörün yapacağı işi (kafe işletmek) belediye;
Belediyenin yapacağı işi (toplu taşıma) özel sektör yapıyor.
Her şey tersine döndü![]()
Halk yararına yapılan her işe varız çokta güzel oldu herkes içsin parasıda cebinde kalsınOlsun abi daha iyi en azından karlı sektör ve kent lokantası gibi ucuza yiyebiliyoruz içebiliyoruz