Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Bugün yol açılacaktı hasanağaya giden B33H sanırım tekrar hasanağaya gitmeye başladı.Muhtemelen hat iptal edildi. @Efe16 bir bilgin var mı abi?
Kelesten başka gelen bursakartlı otobüs yok dimi @Emirhan Sevdalı
Zaten öyle olmalı tüm minibüsleri dönüştürüp 1 tg ve 3g hatlarını verip bu işi halletmeliler 1 tg görükleyi dolaşıp küçük sanayiye gitsin iş tamam.35G'nin ağır geldiği Görükle minibüsçüleri 1TG'ye geçse daha mı iyi olurdu?
1/T de burulaş otobüsleriyle öho ortak çalışıyor şimdi bi 1/Tk bi 1/Tg fantezi yapıyorlar heralde![]()
Şimdi 105 nolu hat gördüm Gemlik-şehirhastanesi-Uludağ üniverstesi yeni açıldı sanırım.
Eldeki otobüslerle bu kadar hattı işletemezler mecbur seferler azaltılacak belli hatlarda yeni otobüs şartBirçok hatta sefer sıklığının azaltıldığını fark ettim. 35E1 - 35E2, B6 - B7, 28, 15D, 18B benim gözüme çarpanlar ama diğer hatlarda da olduğunu düşünüyorum.
Hele 15D ne hale gelmiş? Günde sadece üç seferi var. Bu hattı kapatsalar daha iyi olmaz mıydı?
D9 sitelerden kalkmaması zaten saçma idi sitelerden araç mimar sinana gelip orada dakikasını bekliyordu arada 1dk lık bir mesafe var