Bursa - Burulaş Yeni Oluşturulan Hatlar, Güzergah Değişimi ve İptal Haberleri

Burulaş işletirse abi duruma göre belki körüklü araç bile takviyesi yapılabilir yolcu potansiyeli yüksek bir hat.
Okadar olmaz ama yarım saate indirip devam etmeliler gelişen bölgede yeni yapılan bir çok inşaat var hepsinin önünden geçiyor insanlar alıştıkça herkes bu araca binecek güzergahı güzel.

Dudaklı - Kestel İstasyonu arası olduğu belirtilen D13D kodlu hat Burulaş web sitesine işlenmiştir.

Henüz saat ve ücret tarifesi yer almayan bu hattın güzergah bilgisi olarak -bir hata sonucu olsa gerek- D13 hattının güzergahı gözükmektedir.

Dudaklı köyüne şu an D13A kodlu Narlıdere - Kestel İstasyonu hattı gitmektedir. Planlarının ne olduğunu merak etmekle birlikte yüksek olasılıkla D13 Barakfakih - Kestel İstasyonu hattının Narlıdere'ye uzatılıp yolcuyu tek araçta toplaması sağlanarak Dudaklı için ise bu yeni hat çalıştırılacak. Bu tabii ki benim tahminim yoksa ne olacağı merak konusu

Dudaklı - Kestel İstasyonu arası olduğu belirtilen D13D kodlu hat Burulaş web sitesine işlenmiştir.

Henüz saat ve ücret tarifesi yer almayan bu hattın güzergah bilgisi olarak -bir hata sonucu olsa gerek- D13 hattının güzergahı gözükmektedir.

Dudaklı köyüne şu an D13A kodlu Narlıdere - Kestel İstasyonu hattı gitmektedir. Planlarının ne olduğunu merak etmekle birlikte yüksek olasılıkla D13 Barakfakih - Kestel İstasyonu hattının Narlıdere'ye uzatılıp yolcuyu tek araçta toplaması sağlanarak Dudaklı için ise bu yeni hat çalıştırılacak. Bu tabii ki benim tahminim yoksa ne olacağı merak konusu
Bölgeyi bilmiyorum ama Köylere fixed route transit götürmek bana saçma geliyor

Bölgeyi bilmiyorum ama Köylere fixed route transit götürmek bana saçma geliyor

Barakfakih ve Narlıdere yolcu potansiyeli yüksek bölgeler. Kestel'in en büyük köyleri. Barakfakih eski belde aynı zamanda. Buralara sabit seferli toplu taşıma götürmek yerinde ancak Nüzhetiye, Alaçam vb. görece daha düşük nüfuslu olan köylere randevulu sefer daha mantıklı tabii.

Açıldığında D13, D13A vb. köy hatlarını işleten Barakfakih Koop. tarafından işletilip daha sonra Burulaş'a devredilen D25 kodlu (Seçköy - Siteler) hat tekrardan eski yüklenicisi Barakfakih Koop.'a verilmiştir. Hayırlı olsun.

Söz konusu hattın tam güzergahı işlenmiş ve şu şekilde:

Kestel İstasyonu - Serme - Barakfakih - Narlıdere - Dudaklı

Yani bu hat bi nevi D13 ve D13A'nın birleşimi.

İşin garip yanı eğer hatalı bir veri girişi yoksa bu hat yalnızca hafta içi akşam 8'den sonra saatte bir olacak şekilde 11'e kadar çalışacak.

Barakfakih 124 nolu Koop.'ta bir yeniden yapılanma var anlaşılan.

Abi D13A ile git daha iyi bu hat yaramaz sana baksana akşam 8'den sonra dört seferi var 😂

Ya çok merak ediyorum D25'i geri al, G5'te çalış, D13D çıkar. Bu işin altından ne çıkacak 😂

Ayrıca D13D nedir 😂
B35K gibi olumuş hat kodu 😂
Büyük ihtimal Burulaş yönetiminin Barakfatih Koperatifine ziyarette bulunması ve orada yapılan görüşmeler ile olumlu bir yere bağlanıldığı buradan aşikar ki burada görüyoruz.
Keşke Burulaş yönetimi ÖHO ve alt yüklenicilerin hepsine bir ziyaret yapsa gerçekten çok olumlu yerlere varılabilir bu ziyaretler sonrasında hatlarda işletimlerde vs. değişiklikler yapılabilir ki ÖHO ve Alt yükenicilerde iyileştirmeler hat devirleri veya iş barışının sağlanması gibi. Ben isterim ki mesela Doğu ve Batı ÖHO birleşsin tek catı altında olsun 38,H4,17D vs. hattında hem Burulas hem ÖHO ortak çalışsın.

Ben isterim ki mesela Doğu ve Batı ÖHO birleşsin tek catı altında olsun

Başkanlık seçimleri gerçekleşene kadar oldukları gibi kalsınlar da yönetim değişirse değerlendirmeye alınır. Belki doğu grubu Burutaş işlevine alınarak batı bölgesinde takviye görevi görür. Bu daha mantıklı. Böyle bir durumda doğu grubunun işlettiği hatlar, bölgelerindeki minibüs durakları tarafından (23/23A = Erikli, 21 = Samanlı, 20/20A/D1B = Vatan gibi) işletilir. İş barışı sıkıntısı atlatılır.

Yoksa doğu grubu ile batı grubunun birbirinden farklı yasal dayanakları var birbirlerinin hatlarında çalışmaları çok fazla iş barışı sorununa neden olur. Oldu da 23A'ya batı M (10xxx) plaka Jest geldi. Erikli minibüsçüsü buna ses çıkarmayacak mı? Doğu grubu o kadar sorun teşkil etmiyor...

Büyük ihtimal Burulaş yönetiminin Barakfatih Koperatifine ziyarette bulunması ve orada yapılan görüşmeler ile olumlu bir yere bağlanıldığı buradan aşikar ki burada görüyoruz

Yineleyeyim. Bu araçlar doğrudan Kestel M plakalar ile iç içe çalıştığından yine bölgelerinde bir iş barışı mevzusu var. Belli ki Erdoğanköy, Narlıdere ve Barakfakih M plakaları da kartlı sisteme entegre edip Barakfakih Koop. hatlarına geçirecekler. Bu kooperatifin D25 ve G5'e geçmesini de buna yoruyorum. Kestel minibüsleri ve Barakfakih Koop. ile ilgili gelişmeleri burada paylaşırım.

Alfabeyi yeniden ezberliyorlar sayılarla beraber ne olacak.

Eskiden Gürsu hattı mı Kestel hattı mı ne 70 kodluymuş 70A - 79Z arasını direkt Kestel ve Gürsu'ya tahsis etsinler yok D12R miş yok D13D'miş 2G2'miş uğraşmasınlar.

Eskiden Gürsu hattı mı Kestel hattı mı ne 70 kodluymuş 70A - 79Z arasını direkt Kestel ve Gürsu'ya tahsis etsinler yok D12R miş yok D13D'miş 2G2'miş uğraşmasınlar.
Umurlarında değilki kafadan atıp yazıyorlar 4 haneye şuan ne gerek var yahu bide ille önlerine harf koyuyorlar.

Geri