Bursa - Burulaş Filosundan Ayrılan Araçlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oldu olacak o kafayla bütün uzun hatları en yakın metro istasyonuna kısaltalım?

Mustafa abi artık ciddiye alıp cevap bile vermiyor ilk başta cevaplıyordu.

Burada hepimiz birçok konuda fikir belirtiyor düşüncemizi söylüyoruz ama artık bu arkadaşın yazdıkları kantarın topuzunu kaçırdı.

Bir ara da kafayı Ahmet Yesevi Metro çıkışına büyük otopark yapmaya takmıştı.

Kendi metroya aktarma yapmadan edemiyor da herkes onun gibi mi?

Mustafa abi artık ciddiye alıp cevap bile vermiyor ilk başta cevaplıyordu.

Burada hepimiz birçok konuda fikir belirtiyor düşüncemizi söylüyoruz ama artık bu arkadaşın yazdıkları kantarın topuzunu kaçırdı.

Bir ara da kafayı Ahmet Yesevi Metro çıkışına büyük otopark yapmaya takmıştı.

Kendi metroya aktarma yapmadan edemiyor da herkes onun gibi mi?
Eee evet Ahmet Yesevi çıkışına da otopark yapmak mantıklı
Mudanya’dan gelenleri kes orada merkeze metro ile
Ayrıca uzun hatlara karışmıyorum ama görükleden heykele hat yapmak mantıklımı
oldu olacak o kafayla bütün uzun hatları en yakın metro istasyonuna kısaltalım?
Heryere uzun hat olmaz çeper hatlar çevre ilçelerden metroya bırakır uzun hatlar mahalleleri toplar
Şuanda batı bölgeleri şehrin biraz dışında kalıyor mantıksız
Ben uzun hat olmasın demiyorum makul uzunlukta olsun yeter abartmaya gerek yok
Heryere uzun hat olmaz yakıt israfıdır Mudanya trafiğini ben görüyorum Mudanya’dan gelenler en azından şehir trafiğine girmesin

Son düzenleme:
Heryere uzun hat olmaz çeper hatlar çevre ilçelerden metroya bırakır uzun hatlar mahalleleri toplar
Şuanda batı bölgeleri şehrin biraz dışında kalıyor mantıksız
Ben uzun hat olmasın demiyorum makul uzunlukta olsun yeter abartmaya gerek yok
Heryere uzun hat olmaz yakıt israfıdır Mudanya trafiğini ben görüyorum Mudanya’dan gelenler en azından şehir trafiğine girmesin
Burulaş'ın veya Batı ÖHO'nun başında senin gibi uzun hat düşmanı cahiller olmadığına şükrediyorum. Senin gibiler başa geçse bütün uzun hatları en yakın metroya kısaltarak veya kapatarak insanlara raylı sistemi dayattırır. Senin benimsediğin sistem tam olarak bu hiç kusura bakma. Uzun hat olmasın, 3.5 milyon insanı sadece çeper besleme hatları ve raylı sistem taşısın sistemi. 14 milyonluk İstanbul bile benimsemiyor bu sistemi.

Cahil arkadaşım bu dediğin 3.5 milyon insanı raylı sisteme dayatmaktan başka bir işe yaramıyor. Öyle bir sistem İstanbul'da bile yok.
Ben öylemi dedim sana o zaman alın kestelden üni. ye otobüs hattı koyalım
Ben dayatalım mı dedim yahu?
Heryerden heryere otobüs koyalım kimse metro kullanmasın
Benim dediğim ona geliyorsa senin dediğinde buna geliyor.

Ben öylemi dedim sana o zaman alın kestelden üni. ye otobüs hattı koyalım
Ben dayatalım mı dedim yahu?
Heryerden heryere otobüs koyalım kimse metro kullanmasın
Benim dediğim ona geliyorsa senin dediğinde buna geliyor.
gayette dayatalım diyorsun uzun hat düşmanlığın o kadar belli ki sırf sen metro kullanıyorsun diye uzun hat tercih eden yolcuları da kendinle bir zannediyorsun

gayette dayatalım diyorsun uzun hat düşmanlığın o kadar belli ki sırf sen metro kullanıyorsun diye uzun hat tercih eden yolcuları da kendinle bir zannediyorsun

B25 hattını dahi gereksiz bulup B17, B17A vb. hatlarla Acemler'e gidip oradan aktarmayı öneren birine çok doğru söyledin katılıyorum.

ÖHO istese bu uzun hatları kapatıp insanlara metro dayatmaz mı dayatır. Hatta besleme hatlarında aynı sayıda araçla daha fazla tur atıp toplamda daha çok yolcu taşıyarak gelirini dahi arttırır ama onlar da uzun hatların rağbet gördüğünü biliyor.

Eski mesajlarımda bu doğru ama fikirlerim değişti yani şuanki aktarma ve uzun hat sisteminden memnunum ben ne istiyorsun Mudanya’dan kestele hat mı

B25 hattını dahi gereksiz bulup B17, B17A vb. hatlarla Acemler'e gidip oradan aktarmayı öneren birine çok doğru söyledin katılıyorum.

ÖHO istese bu uzun hatları kapatıp insanlara metro dayatmaz mı dayatır. Hatta besleme hatlarında aynı sayıda araçla daha fazla tur atıp toplamda daha çok yolcu taşıyarak gelirini dahi arttırır ama onlar da uzun hatların rağbet gördüğünü biliyor.
B25 hattını gereksiz buluyomuydum? Evet Allah var bilgisizliğimdendi B25 hattı metronun geçmediği yerlerden geçtiği ve heykele direkt gittiği için gerekli

48 hatları açılırsa Burulaş kendi kaybeder ben trafik var diye B41C kullanmıyorum acaba nasıl olurdu 48 insanın ömrü gider orda
Seninle aynı fikirde değil işte herkes, şunu bir idrak mı etsen?

Tüm Görükle ne zamandır talep ediyor buradan merkeze bir hat olsun lütfen diye, çocuk gelmiş kendi kaybeder diyor ya sabır

Metro aktarması ile 30 dakikada
heykelde olmak:❌
Görükleden balık istifi yolcuyla 20km yolu 1.5saatte almak:✅
60k nın heykele girmesinde sakınca yok artısı burdan aktarma yapmak daha kolay olur
Kardeşim metro kullanmak zorunda değiliz, ok?

Ben kendim bile Heykele gideceksem metro kullanmıyorum E12-E13 kullanıyorum. Metro ve Otobüs aynı yerden geçiyorsa otobüsü tercih ediyorum.
Sen yol almak istemiyorsan bize ne

Seninle aynı fikirde değil işte herkes, şunu bir idrak mı etsen?

Tüm Görükle ne zamandır talep ediyor buradan merkeze bir hat olsun lütfen diye, çocuk gelmiş kendi kaybeder diyor ya sabır
Burulaş buraya hat koymaz belki koyar ama Görükle uzatması bitince gerek kalmayacak
Evet koyarsa buraya b24 kadar otobüs gerekecek sonra trafikte takıldı diye söylencek
Yani heryerden heryere uzun hat mı koyalım?
Burulaş'ın filosu yeterli mi? Yada filo karşılayacak mı talebi?
veya ÖHO bu fikre sıcak bakar mı? bu kadar uzun hattı işletmek ister mi?
yapılacaksa E12/E13 görükleden geçsin madem isteniyor hat denensin 1-2 ay
Kardeşim metro kullanmak zorunda değiliz, ok?

Ben kendim bile Heykele gideceksem metro kullanmıyorum E12-E13 kullanıyorum. Metro ve Otobüs aynı yerden geçiyorsa otobüsü tercih ediyorum.
Sen yol almak istemiyorsan bize ne
Ben kimseye metro kullanın demiyorum sadece uzun mesafede uzun hat kullanmanın dezavantajını belirtiyorum yani sen E13 kullanıcaksan kullan sıkıntı yok
Metro kullanmak tabi zorunlu değil fakat sizde metroya düşman gözüyle mi bakıyorsunuz?
O zaman heryerden heryere otobüs gitsin metro her zaman 2. alternatif olsun.
Yani şuanda sanki Bursa'da raylı sistem yokta heryerden direkt otobüs gerek.

Arkadaşlar bir şey rica etsem;

Özellikle @Bursarayci , artık bu uzun hat - aktarmalı ulaşım tartışmasını bitirsek mi?

Tartışma kısır bir döngüye girdi ve kendini tekrarlıyor. Yapıcı ve kayda değer bir mesaj trafiği olmadığı için de bir süre sonra bu mesajlar ciddiye alınmayacak.

Ben ister 94 - F1 ile Mudanya'ya giderim ister Metro - 1M ile. Herkes istediği ulaşım aracını kullanabilir. Kimse kimseye görüşünü dayatmazsa tartışmasız bir fikir alışverişi ortamı oluşur.

Saygılar, iyi akşamlar.

Geri