Bursarayci
WT Kullanıcı
93 Test videosu;Benim gibi binemeyenler için
Kocaman otobüs gayet güzel93 Test videosu;Benim gibi binemeyenler için![]()
Foto bekleriz o zamanŞu an aracın içindeyim küçük sanayiden acemlere gidiyorum.çok ergonomik ve kullanışlı yapmış Karsan helal olsun.
Karsan sıfırdan bu aracı yapmadı. Tüm yasal izinlerini Bozankaya'dan satın alarak kendi bünyesine kattıŞu an aracın içindeyim küçük sanayiden acemlere gidiyorum.çok ergonomik ve kullanışlı yapmış Karsan helal olsun.
Umarım alınır.Model güzel inşallah alınır diyelim.
Neden? S2 hattında onca test aracı çalıştı onun yerine sayılsın budaS2 de çalışsın da alınıp alınamayacağını anlarız
10 tane alırlar yeterliUmarım alınır.
Fakat bana nedense toplu bir alım olacak gibi gelmiyor. Solo E-ATA araçalarında olduğu gibi, ilk olarak BTA 515'in alınıp bir süre kullanılacağını ve daha sonrasından 2-3 adet ek ilave filoya katacaklarını düşünüyorum. Dediğim gibi birşey olursada umarım Solo E-ATA araçları gibi ilk bir iki ay aktif çalışıp sonra ortalardan kaybolmazlar.
Neden? S2 hattında onca test aracı çalıştı onun yerine sayılsın buda![]()
Terminalde birkaç adet şarj istasyonu yapılırsa bütün terminal hatlarını sırasıyla elektrikliye çeviririz sıkıntı yokSürekli yolcu yoğunluğu ve yokuşlu ama diğer hatlara göre km bazında daha kısa güzergahı olması nedeniyle S2 aslında çok güzel bir test parkuru ama elektrikli araçları S2'de nedense denemiyorlar. Sanırım Mimar Sinan Garajı'nda elektrikli araç şarj istasyonu yok; bu yüzden elektrikli araçlar hep batı - terminal eksenli hatlarda deneniyor.
Bu arada hafta sonu açıköğretim sınavı dolayısıyla Uludağ Üniversitesi'ne gideceğim o gün eğer denk gelirsem biner bir denerim.
Ana duraklarda 10 ar adet ve acemlerde 50 adet olmadan elektirikli sayısı artamaz filodaTerminalde birkaç adet şarj istasyonu yapılırsa bütün terminal hatlarını sırasıyla elektrikliye çeviririz sıkıntı yok![]()