Bursa - Burulaş veya ÖHO'ya Yeni Hat Önerileriniz

@mustafag abinin başka bir başlıkta önerdiği 95C ile ilgili benim şöyle bir planım var;
Ekli dosyayı görüntüle 57963

Downtown'da zaman kaybettirmemek açısından Buski'den geçirdim. 95A'nın güncel güzergahı saçma bir şekilde dolanıyor ona hiç gerek yok bence.
Bir dönem çok sık 43H ve 95A kullanan birisi olarak söylüyorum;

Ben 95A Hattında 23 Nisan, Ertuğrul aksının iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özdilekpark - Demirci arasında bir hat olsun bari denilerekten o bölgedende geçmek zorunda kalması saçma. 23 Nisan - Ertuğrul aksı için 43H hattı yeter ve artar bile. Daha 43H bile o bölgeden adam akıllı yolcu talebini alamamışken birde ek 95A hattının olması gereksiz kalabalık oluyor neticede.

Bu kadar uğraşmaya gerek yok. 95A'yı kapatırsın, 95'i de Ataevler son durağından itibaren Gaziosmanpaşa Cad. - Durmazlar Kavşağı - Ahıska Caddesi diye götürüp oradan sonra Demirci'ye kadar 95A'nın güzergahını kullandırırsın.

Yani 95 hattı Üçevler - Demirci diye uzamış olur.

Bu kadar uğraşmaya gerek yok. 95A'yı kapatırsın, 95'i de Ataevler son durağından itibaren Gaziosmanpaşa Cad. - Durmazlar Kavşağı - Ahıska Caddesi diye götürüp oradan sonra Demirci'ye kadar 95A'nın güzergahını kullandırırsın.

Yani 95 hattı Üçevler - Demirci diye uzamış olur.
95A'yı kapatıp 95'i Üçevler - Demirci diye uzatmak da mantıklı bence. 95A gereksiz şekilde dolaşıyor ve tarifesi sıkıntılı. 43H da onun Uludağ Üniversitesi'ne giden versiyonu.

Yunuseli tarafına gitmeyecek hattın Downtown'a kadar gidip oradaki U şeklindeki viyadüğü kullanması gereksiz bence de. Abdal Köprüsü'nü kullanmaları yeterli olacaktır.
Ben bazı hatları Acemlerde trafikte takılmasın diye oradaki U viyadüğünden geçirme fikrim vardı çekirgeden gelen hatları

Geri