Valla o hiç aklıma geldi hatta otopark olduğunu ilkkez duydumYeraltı otoparkı devreye girdi mi acaba?
Caddeye bakan bölümü baya derin kazdılar, o taraf otopark olacaktıValla o hiç aklıma geldi hatta otopark olduğunu ilkkez duydum![]()
Üstünü kapatmışlar sol taraftan bir yol gidiyor heralde otoparka gidiyordur.Caddeye bakan bölümü baya derin kazdılar, o taraf otopark olacaktı
Tüm projelerde olduğu gibi bu da yarım kalmış demek ki. Neyin nerede olduğu belli değilÜstünü kapatmışlar sol taraftan bir yol gidiyor heralde otoparka gidiyordur.
Mesela Çınar ağaçları ile donatılsaydı bi nebzede olsa doğanbey tokinin çirkin görüntüsünü örtebilirdi ama birkaç ağaç koyup park yapmışlar oldu bittiMillet bahçesi bitirilmiş ama pek bişeye benzememiş yinede ağaçlık bir alan oluşmuş o binalar orda durduğu sürece bursanın kanayan yarası bu bölge
Ekli dosyayı görüntüle 11470 Ekli dosyayı görüntüle 11471
Zamanla büyür ağaçlarda istersen 50 metrelik ağaç dik yine o kötü görüntü gitmez.Mesela Çınar ağaçları ile donatılsaydı bi nebzede olsa doğanbey tokinin çirkin görüntüsünü örtebilirdi ama birkaç ağaç koyup park yapmışlar oldu bitti
Artık yapacak bir şey yok Osmangazi toki gibi olsaydı yine gam yemezdim ama şehrin göbeğine gökdelen gibi ev dikiyorsun bari güzel yapta kentin estetiği gitmesinZamanla büyür ağaçlarda istersen 50 metrelik ağaç dik yine o kötü görüntü gitmez.
O binaların 10 kata kadar traşlanması lazımArtık yapacak bir şey yok Osmangazi toki gibi olsaydı yine gam yemezdim ama şehrin göbeğine gökdelen gibi ev dikiyorsun bari güzel yapta kentin estetiği gitmesin
Sarı sitede satıştaydıEkli dosyayı görüntüle 54410
Yeni hali nasıl bilmiyorum ama şu yarım binanın ne zaman tamamlanması gerek 2014 ten beri aynı