Bursarayci
WT Kullanıcı
Umarım Endülüs açılır ve bu mağazalar oraya da girer sanırım downtown çok yüksek kira istiyor peşpeşe kapanma olduğuna göre
Umarım Endülüs açılır ve bu mağazalar oraya da girer sanırım downtown çok yüksek kira istiyor peşkeş kapanma olduğuna göre
Katılıyorum zaten bademli içine bir avm yaşam merkezi yapılıyor o açıldıktan sonra o bölge insanının farklı yerlere gitme isteği azalacak şuan bademli tayfası balat ve korupark avm de bu zorunluluk onlar için kalkacak yakın zamanda endülüs ise bence yanlış bir lokasyonda iş yapma olasılığı az.Balat'ın ve Korupark'ın eşit uzaklıkta olup her ikisinin de Endülüspark'a çok uzak olmamasından dolayı Endülüspark açılsa dahi iş yapmaz. Faal olduğu zaman birkaç kere gitmiştim. Özdilekpark dahi daha aktif.
Katılıyorum zaten bademli içine bir avm yaşam merkezi yapılıyor o açıldıktan sonra o bölge insanının farklı yerlere gitme isteği azalacak şuan bademli tayfası balat ve korupark avm de bu zorunluluk onlar için kalkacak yakın zamanda endülüs ise bence yanlış bir lokasyonda iş yapma olasılığı az.
Bademliye yapılacak AVM podyumpark benzeri bir yer. Koruparkın çeyreği etmiyor. O yüzden koruparka alternatif olamaz.Bademli'ye dediğin AVM yapıldığında Korupark'ın da yoğunluğu biraz azalır. Özellikle Mudanya'dan gelecekler Bademli'ye yönelir.
Bademliye yapılacak AVM podyumpark benzeri bir yer. Koruparkın çeyreği etmiyor. O yüzden koruparka alternatif olamaz.
Koruparkta yeme içme bölümü bence kötü o kadar büyük bir avmde küçük bir alanı var ne olursa olsun lila park müşteri çalacak buradan o bir gerçek.Bademliye yapılacak AVM podyumpark benzeri bir yer. Koruparkın çeyreği etmiyor. O yüzden koruparka alternatif olamaz.
Koruparkta yeme içme bölümü bence kötü o kadar büyük bir avmde küçük bir alanı var ne olursa olsun lila park müşteri çalacak buradan o bir gerçek.
Korupark bursa'da bulunan büyük AVM'ler içinde en eski olanı yıllar geçmesine rağmen koruparktan sonra açılan hiçbir AVM koruparkın popülerliğini elinden alamadı. Bademliye yapılacak olan avm o bölge insanı için vakit geçirilecek yer olur diye düşünüyorum. Yapan firmanın iddia ettiği kadar dev AVM değil.Koruparkta yeme içme bölümü bence kötü o kadar büyük bir avmde küçük bir alanı var ne olursa olsun lila park müşteri çalacak buradan o bir gerçek.
Zaten koruparkı bitirir demiyoruz bir miktar müşterisini alır diyoruzKorupark bursa'da bulunan büyük AVM'ler içinde en eski olanı yıllar geçmesine rağmen koruparktan sonra açılan hiçbir AVM koruparkın popülerliğini elinden alamadı. Bademliye yapılacak olan avm o bölge insanı için vakit geçirilecek yer olur diye düşünüyorum. Yapan firmanın iddia ettiği kadar dev AVM değil.
Korupark ın tek rakıbı Marka.. Marka o izbe haliyle rakip düşün.. İstanbul tarzı avm yakışır Bursaya.. Bursa halkı modernliğe, yüksek binaya düşkün..Korupark bursa'da bulunan büyük AVM'ler içinde en eski olanı yıllar geçmesine rağmen koruparktan sonra açılan hiçbir AVM koruparkın popülerliğini elinden alamadı. Bademliye yapılacak olan avm o bölge insanı için vakit geçirilecek yer olur diye düşünüyorum. Yapan firmanın iddia ettiği kadar dev AVM değil.
Carrefour arazine en büyüğü yapılacak inşallah biraz bekleyeceğiz.Korupark ın tek rakıbı Marka.. Marka o izbe haliyle rakip düşün.. İstanbul tarzı avm yakışır Bursaya.. Bursa halkı modernliğe, yüksek binaya düşkün..
Şöyle;
EMAAR BURSA
MALL OF BURSA
ne yakışırdı Bursaya.. Marka değerini arttırırdı. İzmir son 10 yılda İstinye Park ve Hilltown yaparak o izbe haliyle Ankaraya had bildirdi ve Ankarayı geçti..
Sıra Bursada.. Uluşehir modern, kaliteli olmayı hak ediyor.
Kesinlikle size katılıyorum. Downtown AVM'de yaşanan beceriksizlikler, Babylon projesinin yarım yamalak kalması, carrefour AVM'nin boşu boşuna yıkılması bursaya vurulan büyük darbeler oldu. Bursa'nın imajına büyük zarar verdi.Bursa eski imajını kaybediyor.
Esas 16 Burada da olabilir. Açık hava konseptinde İnegöl AVM’nin ilk hali gibi açık hava meydanlı yapılabilir ki konudan bağımsız olarak diyeyim ilk hali AVM’nin baya iyidi fakat dönüşüm kapsamında hem mağaza sayısı arttırıldı hem meydandan eser kalmadı.Korupark ın tek rakıbı Marka.. Marka o izbe haliyle rakip düşün.. İstanbul tarzı avm yakışır Bursaya.. Bursa halkı modernliğe, yüksek binaya düşkün..
Şöyle;
EMAAR BURSA
MALL OF BURSA
ne yakışırdı Bursaya.. Marka değerini arttırırdı. İzmir son 10 yılda İstinye Park ve Hilltown yaparak o izbe haliyle Ankaraya had bildirdi ve Ankarayı geçti..
Sıra Bursada.. Uluşehir modern, kaliteli olmayı hak ediyor.
Efe bey siz nasıl dayanıyorsunuz bu Bursaya? Tanrı size sabır versin. Zor...Carrefour arazine en büyüğü yapılacak inşallah biraz bekleyeceğiz.
Yapılmasını beklediğimiz projeler yapılmıyor. Carrefour arazisine AVM, Babylon projesi yapılsın. Downtown AVM kendini düzeltsin buna da razıyım.Ek olarak Bursa’ya bir Vialand konsepti de yakışmazmıydı veya The Land Of Legends tarzı ?
As Outlet tarzı en azından Outlet mağazalar gelse ve Anpa Gross açılsa belki toparlar.Yapılmasını beklediğimiz projeler yapılmıyor. Carrefour arazisi, Babylon projesi yapılsın. Downtown AVM kendini düzeltsin buna da razıyım.
İzmirde İstinye Park ı görseniz.... Allahım dersiniz bu izbe şehir bunu nasıl başardı dersiniz..Kesinlikle size katılıyorum. Downtown AVM'de yaşanan beceriksizlikler, Babylon projesinin yarım yamalak kalması, carrefour AVM'nin boşu boşuna yıkılması bursaya vurulan büyük darbeler oldu. Bursa'nın imajına büyük zarar verdi.
Downtown ilk açıldığında istinyepark'da olmayan markalar vardı. Downtown'da bulunan mağazalar istanbul dışında başka yerde bulunmuyordu. Downtown'ı yöneten iş bilmez beceriksizler yüzünden AVM ne hale geldi.İzmirde İstinye Park ı görseniz.... Allahım dersiniz bu izbe şehir bunu nasıl başardı dersiniz..
Modern, şık, lüx markaları kendine çekmiş, hizmet ve konum harika. Resmen Ankaraya had bildirmiş. Artık mekanın sahibi benim mesajını vermiş..
Ya Bursaya bak.. Hala Balat -Bademli yol genişletmeci.. Çıldıracagım...
Bugun gördüm. Bir dükkanda Pane Coffee Bakery yazıyordu. İşletmeler daha lokal olacak.Bademli’ye yapılmakta olan Lilapark Podyum Park kadar büyük bir yer değil. En fazla Parkora tarzı, yeme içme ağırlıklı mekanların olduğu bir sosyalleşme alanı olur. Müşteri kitlesi ağırlıklı olarak Bademli ve Balat çevresi olur. Korupark’a çok etkisi olacak ölçekte bir yer değil.