Bursa - Downtown Avm ve Eğlence Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım Endülüs açılır ve bu mağazalar oraya da girer sanırım downtown çok yüksek kira istiyor peşkeş kapanma olduğuna göre

Balat'ın ve Korupark'ın eşit uzaklıkta olup her ikisinin de Endülüspark'a çok uzak olmamasından dolayı Endülüspark açılsa dahi iş yapmaz. Faal olduğu zaman birkaç kere gitmiştim. Özdilekpark dahi daha aktif.

Balat'ın ve Korupark'ın eşit uzaklıkta olup her ikisinin de Endülüspark'a çok uzak olmamasından dolayı Endülüspark açılsa dahi iş yapmaz. Faal olduğu zaman birkaç kere gitmiştim. Özdilekpark dahi daha aktif.
Katılıyorum zaten bademli içine bir avm yaşam merkezi yapılıyor o açıldıktan sonra o bölge insanının farklı yerlere gitme isteği azalacak şuan bademli tayfası balat ve korupark avm de bu zorunluluk onlar için kalkacak yakın zamanda endülüs ise bence yanlış bir lokasyonda iş yapma olasılığı az.

Katılıyorum zaten bademli içine bir avm yaşam merkezi yapılıyor o açıldıktan sonra o bölge insanının farklı yerlere gitme isteği azalacak şuan bademli tayfası balat ve korupark avm de bu zorunluluk onlar için kalkacak yakın zamanda endülüs ise bence yanlış bir lokasyonda iş yapma olasılığı az.

Bademli'ye dediğin AVM yapıldığında Korupark'ın da yoğunluğu biraz azalır. Özellikle Mudanya'dan gelecekler Bademli'ye yönelir.

Proje bu yakın zamanda ordan iyi haberler gelir inşallah.

Koruparkta yeme içme bölümü bence kötü o kadar büyük bir avmde küçük bir alanı var ne olursa olsun lila park müşteri çalacak buradan o bir gerçek.

Bir de Podyumpark'ta yeme içmenin yanında az da olsa alışveriş maksatlı mekan ve bir sinema (Paribu Cineverse / CGV) bulunuyor.

Bu tip mekanların Lilapark'ta açılması da çok katkı sağlar.

Başarısız proje. Bursa eski imajını kaybediyor. Oysaki proje Bursanın Lüx Türk markalarını kendine çekmesi ile başladı yolculuğa..
Anpagrossunda başarısız oldugu ortada. Downtown artık çöp proje.
Bir kez daha Korupark-Balat takımına yenildi..
Balat, Özlüce, Çekirge ve Bademli Korupark ı seçti. Güvendi ve kazandırdı. Kar ettirdi..

Oyunun kaybedeni.. Bir daha görüşmemek üzere..

Koruparkta yeme içme bölümü bence kötü o kadar büyük bir avmde küçük bir alanı var ne olursa olsun lila park müşteri çalacak buradan o bir gerçek.
Korupark bursa'da bulunan büyük AVM'ler içinde en eski olanı yıllar geçmesine rağmen koruparktan sonra açılan hiçbir AVM koruparkın popülerliğini elinden alamadı. Bademliye yapılacak olan avm o bölge insanı için vakit geçirilecek yer olur diye düşünüyorum. Yapan firmanın iddia ettiği kadar dev AVM değil.

Korupark bursa'da bulunan büyük AVM'ler içinde en eski olanı yıllar geçmesine rağmen koruparktan sonra açılan hiçbir AVM koruparkın popülerliğini elinden alamadı. Bademliye yapılacak olan avm o bölge insanı için vakit geçirilecek yer olur diye düşünüyorum. Yapan firmanın iddia ettiği kadar dev AVM değil.
Zaten koruparkı bitirir demiyoruz bir miktar müşterisini alır diyoruz :D

Korupark ın tek rakıbı Marka.. Marka o izbe haliyle rakip düşün.. İstanbul tarzı avm yakışır Bursaya.. Bursa halkı modernliğe, yüksek binaya düşkün..

Şöyle;
EMAAR BURSA
MALL OF BURSA

ne yakışırdı Bursaya.. Marka değerini arttırırdı. İzmir son 10 yılda İstinye Park ve Hilltown yaparak o izbe haliyle Ankaraya had bildirdi ve Ankarayı geçti..

Sıra Bursada.. Uluşehir modern, kaliteli olmayı hak ediyor.

Korupark ın tek rakıbı Marka.. Marka o izbe haliyle rakip düşün.. İstanbul tarzı avm yakışır Bursaya.. Bursa halkı modernliğe, yüksek binaya düşkün..

Şöyle;
EMAAR BURSA
MALL OF BURSA

ne yakışırdı Bursaya.. Marka değerini arttırırdı. İzmir son 10 yılda İstinye Park ve Hilltown yaparak o izbe haliyle Ankaraya had bildirdi ve Ankarayı geçti..

Carrefour arazine en büyüğü yapılacak inşallah biraz bekleyeceğiz.

Şöyle;
EMAAR BURSA
MALL OF BURSA

Esas 16 Burada da olabilir. Açık hava konseptinde İnegöl AVM’nin ilk hali gibi açık hava meydanlı yapılabilir ki konudan bağımsız olarak diyeyim ilk hali AVM’nin baya iyidi fakat dönüşüm kapsamında hem mağaza sayısı arttırıldı hem meydandan eser kalmadı.
Ek olarak Bursa’ya bir Vialand konsepti de yakışmazmıydı veya The Land Of Legends tarzı ?

Carrefour arazine en büyüğü yapılacak inşallah biraz bekleyeceğiz.
Efe bey siz nasıl dayanıyorsunuz bu Bursaya? Tanrı size sabır versin. Zor...

Sanayi desen son yıllarda Bozkır Ankaraya kaptıracagız sırayı, Proje desen Görükleye metro uzamamış.. Yeşil türbenin altına pembe renkli (kusacam şimdi) B cafe açılmış. Kurumsallıktan ve duruştan ödün verilmiş...
Atış yapı desen bin tane yapı yapmış. Hepsi ayrı ayrı sorumlu.

Siz nasıl dayanıyorsunuz Efe Bey?

Kesinlikle size katılıyorum. Downtown AVM'de yaşanan beceriksizlikler, Babylon projesinin yarım yamalak kalması, carrefour AVM'nin boşu boşuna yıkılması bursaya vurulan büyük darbeler oldu. Bursa'nın imajına büyük zarar verdi.
İzmirde İstinye Park ı görseniz.... Allahım dersiniz bu izbe şehir bunu nasıl başardı dersiniz..

Modern, şık, lüx markaları kendine çekmiş, hizmet ve konum harika. Resmen Ankaraya had bildirmiş. Artık mekanın sahibi benim mesajını vermiş..

Ya Bursaya bak.. Hala Balat -Bademli yol genişletmeci.. Çıldıracagım...

İzmirde İstinye Park ı görseniz.... Allahım dersiniz bu izbe şehir bunu nasıl başardı dersiniz..

Modern, şık, lüx markaları kendine çekmiş, hizmet ve konum harika. Resmen Ankaraya had bildirmiş. Artık mekanın sahibi benim mesajını vermiş..

Ya Bursaya bak.. Hala Balat -Bademli yol genişletmeci.. Çıldıracagım...
Downtown ilk açıldığında istinyepark'da olmayan markalar vardı. Downtown'da bulunan mağazalar istanbul dışında başka yerde bulunmuyordu. Downtown'ı yöneten iş bilmez beceriksizler yüzünden AVM ne hale geldi.

Bademli’ye yapılmakta olan Lilapark Podyum Park kadar büyük bir yer değil. En fazla Parkora tarzı, yeme içme ağırlıklı mekanların olduğu bir sosyalleşme alanı olur. Müşteri kitlesi ağırlıklı olarak Bademli ve Balat çevresi olur. Korupark’a çok etkisi olacak ölçekte bir yer değil.

Bademli’ye yapılmakta olan Lilapark Podyum Park kadar büyük bir yer değil. En fazla Parkora tarzı, yeme içme ağırlıklı mekanların olduğu bir sosyalleşme alanı olur. Müşteri kitlesi ağırlıklı olarak Bademli ve Balat çevresi olur. Korupark’a çok etkisi olacak ölçekte bir yer değil.
Bugun gördüm. Bir dükkanda Pane Coffee Bakery yazıyordu. İşletmeler daha lokal olacak.

Geri