Allah vere saydığı o mağazalara bir kere bile girmedi ama görmekten mutlu oluyor.
O tarz mağazalara parası olan gider zaten ücretleride ona göre ciro yapamamalarının sebebi halka inememek o tarz işletmeler gelsin kimse dükkan kapatmazAbi yeni yönetim ile anlaşamayanlar veya yetersiz ciro sebebiyle terk ediyorlar olay bu. Salih olayı fazla abartıyor Allah vere saydığı o mağazalara bir kere bile girmedi ama görmekten mutlu oluyor.
2 ileri 1 geri yapacaklar birşeyler. Farklı markaları bünyesine katıp yoluna devam ettiği sürece mesele yok.teknosanın kendi içindede sorunlar oldugu konuşuluyor.
Teknosa bayağıdır sorunlu. Sabancı’ya deli para kaybettiriyor. Hala nasıl açık olduğu soru işareti, gold bimeks gibi yıllar evvle tarihe karışması lazımdı farklı bir şirkette olsaTeknosada kapamış ama teknosanın kendi içindede sorunlar oldugu konuşuluyor.Tavuk dünyası güzel ama
Ekli dosyayı görüntüle 33652
Downtown bitmiş. Ben Vakko'nun da gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. Vakko bu zamana kadar nasıl kapatıp gitmemiş hayret.özellikle açık alanda 2-3 geri 1 ileri şeklinde ilerliyor. boş yerleri dolduramadığı gibi kapanan yerlerin de pek azına yeni bir mağaza açıldı. meditown da sanırım ilk zamanlardaki kadar aktif ve dolu değil.
Alt kısında hiç kapatmış dükkan yok yanlız tüm markalar duruyor onuda belirteyim.Downtown bitmiş. Ben Vakko'nun da gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. Vakko bu zamana kadar nasıl kapatıp gitmemiş hayret.
Downtown bitmiş. Ben Vakko'nun da gideceğine kesin gözüyle bakıyorum. Vakko bu zamana kadar nasıl kapatıp gitmemiş hayret.