Bursa Ekokent-Nilüfer Batı Gelişim Bölgesi

Sozcude haber vardi, Bursa Belediyesi AKP ye mi gececek diye. Buyuk ihtimal olacak ama dua ediyorum olmasin ve Ekokent planlamasi da olmesin. Bu arada bilen birine sordurdum proje niye onaylanmiyor diye. Bana soylenen, mahkeme daha once iptal verdiği için harita uygulama aşamasına geçilemiyormuş. Uzun ve karisik bir surec denmis. Parti olaylari haric duydugum boyle de bir sorun var.
şadi özdemir mahkemenin iptal gerekçelerinin tamamını sorunsuz olarak geri dönmiyecek şekilde düzeltdik büyükşehire gönderdik mahiyetinde konuşmuşdu nilüfer belediye başkanı sn bozbeyin kankisi bu karmaşada birilerini itham etmekde doğru olmaz ama bilinçli bekletildi diye düşünüyorum inceleniyor falan hikaye

Son düzenleme:
şadi özdemir mahkemenin iptal gerekçelerinin tamamını sorunsuz olarak geri dönmiyecek şekilde düzeltdik büyükşehire gönderdik mahiyetinde konuşmuşdu nilüfer belediye başkanı sn bozbeyin kankisi bu karmaşada birilerini itham etmekde doğru olmaz ama bilinçli bekletildi diye düşünüyorum inceleniyor falan hikaye
Umarım tekrar tadilata falan sokmazlar artık geçer mecliste mayıs ayında inşallah bu aydan pek umudum yok

Geri