Bursa Ekokent-Nilüfer Batı Gelişim Bölgesi

Benim fikrim dikey mimari için çok beklentiye girmemek lazım.ülke genelinde son 7 yıldır yatay mimari uygulanıyor.yüksek kat izni ya imar mevcut adada arsanız varsa yada çevre bakanlıgı izni ile parsel bazlı olabiliyor bildiğim kadarıyla.örnek yeni yapılan tokilerin hepsi 6 veya 7 kat en fazla nedeni de çevresinde ve bulunduğu adalarda imar çalışmasında yüksek kat emsali oluşturmasin diye.

Sanırım mecliste oylamaya sunulacak Ekokent imar planlarını gördünüz.hangi adalara ve parsellere ne emsal verilmiş kaç kat yükseklik verilmiş biliyorsunuz.

Sanırım mecliste oylamaya sunulacak Ekokent imar planlarını gördünüz.hangi adalara ve parsellere ne emsal verilmiş kaç kat yükseklik verilmiş biliyorsunuz.
Revize plandan önce öyleydi.
Ön taraflar değişmez, orası ekokentin vitrini.
Zaten planın revize edilmesinin, turizm ticari arsaların kat yüksekliğiyle ilgisi yoktu.

Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin dediğiniz gibi olur inşallah.bu imar planlarına ben belediyede askından inmeyene kadar güvenmem.kaç tane bölge planları askı itirazlarıyla revize ve ziyan oldu insanların umutları son noktada kırıldı.

Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin dediğiniz gibi olur inşallah.bu imar planlarına ben belediyede askından inmeyene kadar güvenmem.kaç tane bölge planları askı itirazlarıyla revize ve ziyan oldu insanların umutları son noktada kırıldı.
Yoo zaten olmayacak diye bakıyoruz artık 😄 olursa seviniriz.
1 sene daha bekleriz, olmazsa satarız artık.
Yaş 44, ekmeyiz biçmeyiz,boş boş durur yıllardır.

Amin cümlemize.
Kesinlikle insanlar artık olmaz gözüyle bakar oldular

Geri