Olsun arada proje başlangıç tarihinden bu yana gelişme yazıyorlar ya iyi oluyor. Şehre nasıl ihanet edildiğinin kanıtı olmuş oluyorBu yazılar daha çok yazılır. Olay gazetesinin kalitesi iyice düştü böyle boş boş yazılar yazıp duruyor. Ben artık olay gazetesine hiç bakmıyorum. Artık ezberledim.
Bursa hep cezada zaten hiç kurtulamadı.22 yıldır herşeyin en kötüsünü,en azını bursaya yaptılar şimdide hiç bişey yapmıyorlar.“31 Mart seçim sonuçları için Bursa cezalandırılıyor mu?”
Bu işaretleme ve ölçme işlerini bir kaç yıl öncede yapmışlardı.Görükle kavşağı artık işin içinden çıkılmaz bir hal aldı projenin biran önce hayata geçmesi gerekli.Bir kaç gündür görükle kavşağıdan geçerken, üniversite arazisinde zemin etüdü çalışması görüyorum, metro hattı için mi yoksa görükle kavşağı için mi acaba ? görükle kavşağı içindede işaretleme ve ölçümleme yapan çalışanlar vardı
Görükle kavşağı için çalışma olsa bakan daha iki gün evvel bursa'daydı. On kere dillendirirdi görükle kavşağında çalışmalara başlıyoruz diye. Bursa için çok önemli olan bir projeye yıllardır hâlâ başlamadılar. Bursa metro beklesin, kavşak beklesin, yeni otoyol beklesin. Bursa daha çok bekler.Bir kaç gündür görükle kavşağıdan geçerken, üniversite arazisinde zemin etüdü çalışması görüyorum, metro hattı için mi yoksa görükle kavşağı için mi acaba ? görükle kavşağı içindede işaretleme ve ölçümleme yapan çalışanlar vardı