Olsun arada proje başlangıç tarihinden bu yana gelişme yazıyorlar ya iyi oluyor. Şehre nasıl ihanet edildiğinin kanıtı olmuş oluyorBu yazılar daha çok yazılır. Olay gazetesinin kalitesi iyice düştü böyle boş boş yazılar yazıp duruyor. Ben artık olay gazetesine hiç bakmıyorum. Artık ezberledim.
Bursa hep cezada zaten hiç kurtulamadı.22 yıldır herşeyin en kötüsünü,en azını bursaya yaptılar şimdide hiç bişey yapmıyorlar.“31 Mart seçim sonuçları için Bursa cezalandırılıyor mu?”
Bu işaretleme ve ölçme işlerini bir kaç yıl öncede yapmışlardı.Görükle kavşağı artık işin içinden çıkılmaz bir hal aldı projenin biran önce hayata geçmesi gerekli.Bir kaç gündür görükle kavşağıdan geçerken, üniversite arazisinde zemin etüdü çalışması görüyorum, metro hattı için mi yoksa görükle kavşağı için mi acaba ? görükle kavşağı içindede işaretleme ve ölçümleme yapan çalışanlar vardı
Görükle kavşağı için çalışma olsa bakan daha iki gün evvel bursa'daydı. On kere dillendirirdi görükle kavşağında çalışmalara başlıyoruz diye. Bursa için çok önemli olan bir projeye yıllardır hâlâ başlamadılar. Bursa metro beklesin, kavşak beklesin, yeni otoyol beklesin. Bursa daha çok bekler.Bir kaç gündür görükle kavşağıdan geçerken, üniversite arazisinde zemin etüdü çalışması görüyorum, metro hattı için mi yoksa görükle kavşağı için mi acaba ? görükle kavşağı içindede işaretleme ve ölçümleme yapan çalışanlar vardı
Özellikle Trio'nun orada ki kavşağın trompet olması güzel olacak.Görükle köprü kavşaklarının imardaki görüntüleri artık bakanlığın başlamasını bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 18140
Yine aynı şekilde Görükle-Üniversite kavşağında da projelendirme çalışmaları mevcut. O kavşakta da trafik ışıklarının kaldırılması planlanıyor
Görükle kavşağı ve 1.4 km lik bağlantı yolunun 5 yıldır karayolları tarafından yapılmamasi sonucunda iş nerelere vardı kayapa kilit arkadaş siz nasıl yöneticisiniz ya gözleri görmez kulakları duymaz.
Karayolları ve ulaştırma bakanlığana bu videoyu etiketleyip yazdım.Yetmedi cimere cumhurbaşkanına yazdım şu sorun trabzondanki kavşaklardan 100 kat öncelikli hala tek kelime edip cevap yazmıyorlar.Mecliste boş boş oturan 20 tane adam var. İşleri güçleri şehir olmasına rağmen particilikle meşguller.
Çünkü Bursa'yı savunması gerek kişiler başka işlerle meşgul oldukları için böyle. Bundan dolayı da hiç lobi çalışması yapamıyoruz.Karayolları ve ulaştırma bakanlığana bu videoyu etiketleyip yazdım.Yetmedi cimere cumhurbaşkanına yazdım şu sorun trabzondanki kavşaklardan 100 kat öncelikli hala tek kelime edip cevap yazmıyorlar.