Ama geçen minibüslerde çoğunlukta çalıdan ile geçen oldu sorun varsa neden geçiyorlar?Kartlı sisteme geçince para nerede birikiyor? Burulaş'ta. Şuan kartlı sistemde olan tüm yüklenicilerde tahsilat sorunu var.
Ama geçen minibüslerde çoğunlukta çalıdan ile geçen oldu sorun varsa neden geçiyorlar?Kartlı sisteme geçince para nerede birikiyor? Burulaş'ta. Şuan kartlı sistemde olan tüm yüklenicilerde tahsilat sorunu var.
Kartlı sisteme geçince para nerede birikiyor? Burulaş'ta. Şuan kartlı sistemde olan tüm yüklenicilerde tahsilat sorunu var.
Geçişler daha önceden protokol ile oluyor. Başka başlıkta yazmıştım, mesela Görükle durağının geriye kalan minibüs dönüşümleri için Burulaş en erken 2027 yılını işaret etmişAma geçen minibüslerde çoğunlukta çalıdan ile geçen oldu sorun varsa neden geçiyorlar?
Bu projede en erken yıl başı anca devreye girer 2027 içinde dönüşümler tamamlanır olur olmaz bilemem ama olması gereken buGeçişler daha önceden protokol ile oluyor. Başka başlıkta yazmıştım, mesela Görükle durağının geriye kalan minibüs dönüşümleri için Burulaş en erken 2027 yılını işaret etmiş
Geçişler daha önceden protokol ile oluyor. Başka başlıkta yazmıştım, mesela Görükle durağının geriye kalan minibüs dönüşümleri için Burulaş en erken 2027 yılını işaret etmiş
Ayarlarlar inşallah.Hakediş sorunları düzelmezse 2027 değil sittin sene dönüşüm olmaz. Bu konuda güvence verilmesi gerekiyor.