Bursa Hızlı Tren Garı İnşaatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gürsu istasyonu ortaya çıkmaya başlamış. Fotoğrafları gördüm. Zemin beton kısmı ve çatı iskeleti tamamlanmış. Fotoğraf paylaşmaya izin vermedikleri için fotoğrafı koyamıyorum.

İyi gözüküyor ama buraya güzel bir ulaşım ve yol olması lazım. Özellikle metro ile bağlantısının yapılması gerekiyor
Bursaray hazır olacak yıl sonuna doğru ayrıca ulaştrma bakanlığı şehirhastanesi-mudanya yolu bağlantısı için ihaleyi yaptı yoluda onlar yapacak.

Bursaray hazır olacak yıl sonuna doğru ayrıca ulaştrma bakanlığı şehirhastanesi-mudanya yolu bağlantısı için ihaleyi yaptı yoluda onlar yapacak.
Evet ama demek istediğim Yıldırım bölgesinde ve şehrin doğu kısmında oturanlar için. Zaten otobüs terminalinden bu bölgelere gitmek 1 saati geçiyor. Bari hızlı tren ile Gürsu'da inince kısa zamanda metroya ulaşıp evlerine ulaşabilseler

Evet ama demek istediğim Yıldırım bölgesinde ve şehrin doğu kısmında oturanlar için. Zaten otobüs terminalinden bu bölgelere gitmek 1 saati geçiyor. Bari hızlı tren ile Gürsu'da inince kısa zamanda metroya ulaşıp evlerine ulaşabilseler
Bu konuda eminim ki Burulaş ilk etapta Kestel - Gürsu - Gürsu Tren İstasyonu ve Siteler - Yüksek İhtisas (Şevket Yılmaz) Hastanesi - BTÜ - Gürsu - Gürsu Tren İstasyonu şeklinde iki hat açar diye düşünüyorum

Geri