Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru söylüyorsun. Sydney, Doha ve Şangay gibi şehirleri görünce imreniyorum. Yeşillik yok ama gecekondu dolu bursadan ve türkiye'nin diğer şehirlerinden iyi olduğu kesin. Türkiye'de böyle kaliteli şehirler olmasını isterdim. İstanbul bile bu şehirlerin yanında taş devrinden kalma gözüküyor.
Doğru söylüyorsun. Sydney, Doha ve Şangay gibi şehirleri görünce imreniyorum. Yeşillik yok ama gecekondu dolu Bursa'nın ve Türkiye'nin diğer şehirlerinden iyi olduğu kesin. Türkiye'de böyle kaliteli şehirler olmasını isterdim. İstanbul bile bu şehirlerin yanında taş devrinden kalma gözüküyor.
Şehir planımızın iyi olmasını ben senden daha çok istiyorum inan, ama gecekondu mahallelerini ortadan kaldırmadan ne bileyim yalova yolunun çehresi değiştirmeden yeni bir yeri imara açmak zaten kıt alandaki kalmış yeşil alanları da yok etmek insanın canını acıtıyor. Yıldırımda da iyi mahalleler yok mu elbette var millet mahallesi erikli vs yıldırımın nilüferi diyebileceğim yerler.
Şehir planımızın iyi olmasını ben senden daha çok istiyorum inan, ama gecekondu mahallelerini ortadan kaldırmadan ne bileyim yalova yolunun çehresi değiştirmeden yeni bir yeri imara açmak zaten kıt alandaki kalmış yeşil alanları da yok etmek insanın canını acıtıyor. Yıldırımda da iyi mahalleler yok mu elbette var millet mahallesi erikli vs yıldırımın nilüferi diyebileceğim yerler.
Subwayspotter bursa'da yapılan hiçbir büyük inşaat projeleri yeşil alanlar yok edilerek yapılmadı. Türkiye'nin hiçbir şehrinde de böyle bir şeye gerek yok. Yeterince arazi var Türkiye'de. Türkiye'nin sorunu kaliteli şehir nasıl yapılır bilmiyoruz. Gökdelenlerin olması yeşil alanların olmasına engel teşkil etmiyor.
Konkordato sürecindeki Bursa'nın ünlü inşaat devinden flaş çağrı!
Bursa Bölge, 2025.06.23 14:15
Konkordato sürecindeki Bursa'nın dev inşaat şirketi Atış Yapı'dan flaş duyuru geldi. Yapılan duyuruda, şirketten mülk alan müşterilerin, sözleşme ve dekontlarını Atış merkez ofisteki "beyaz masaya" teslim etmeleri gerektiği belirtildi.
Konkordato ilan eden Bursa'nın önde gelen inşaat firmalarından Atış Yapı, mülk satın alan vatandaşlara önemli bir duyuru yaptı.
Yapılan açıklamada mülk sahiplerinden sözleşmelerinin ve yaptıkları ödemelere dair dekontların birer örneğini, konkordato komiserliğine iletilmek üzere Atış Yapı merkez ofisinde bulunan "beyaz masaya" teslim etmeleri istendi.
Atış Yapı ayrıca, Atış Yapı haricinde başka bir ibana para yatırılmaması gerektiğini belirterek sosyal medyada paylaşılan bilgilere itibar etmemeleri konusunda uyarı geçti.
Bu çağrı, şirketin içinde bulunduğu konkordato süreciyle ilgili yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla yapıldığı belirtiliyor.
KONKORDATO İLAN ETMİŞTİ
Atış Yapı finansal ve ekonomik dalgalanmalar sebebiyle 16 Haziran'da 1.Asliye Ticaret Mahkemesi'nden konkordato kararı almıştı. Şirketin mali açıdan yürüttüğü kapsamlı yeniden yapılanma çalışmalarıyla, konkordato sürecini geçici mühlet süresi içinde başarıyla tamamlayarak faaliyetlerine daha sağlam temeller üzerinde devam etmeyi amaçladığı belirtilmişti.