Denetim yok kiondan önce alana motorsikletler vızır vızır giriyor
inanılmaz ya kimsede aga burda ne işin var demiyorlar
Denetim yok kiondan önce alana motorsikletler vızır vızır giriyor
inanılmaz ya kimsede aga burda ne işin var demiyorlar
Denetim yok ki
Bunu konuda Emniyet Müdürlüğü ve Valilik kusura bakmasın cidden sınıfta kalıyor. En azından tarihi bölge de adam akıllı uygulama yapılsa bir düzen oturacak. Mesela bir dönem Heykel'de usulsüz şekilde karşıdan karşıya geçen yayalara bile ceza kesilmişti, keşke yine uygulansaSadece o bölgede değil dikkat ediyorum da belki fazla olacak diyeceğim ama hiçbir yerde denetim yok. Denetim yetkisi olan işini yapmıyor. İncirli Caddesi parklanma konusunda rezil durumda. Milletin app plakasıyla uğraşacaklarına bu konulara el atsınlar.
Bunu konuda Emniyet Müdürlüğü ve Valilik kusura bakmasın cidden sınıfta kalıyor. En azından tarihi bölge de adam akıllı uygulama yapılsa bir düzen oturacak. Mesela bir dönem Heykel'de usulsüz şekilde karşıdan karşıya geçen yayalara bile ceza kesilmişti, keşke yine uygulansa
Yani mantıklı, otoparkın ilk girişinde ölü alanlar var, o bölüm personele ücretsiz ayrılabilir.Bu arada Hanlar Bölgesi'nde Burfaş B Kafe çalışanları dahi kendi motosikletlerini getirip park ediyor aslında aynı bölgedeki Burulaş Yeraltı Otoparkı'nda B Kafe personellerine araç park alanı tahsis edilebilir bence.