Bursa Hızlı Tren Garı İnşaatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursa hızlı tren garı bayağı geniş bir alanda inşaa ediliyor. Peronların üstünün kapıtılması da ayrıca güzel.
Ben bu kadar kapsamlı yapılacağını hiç sanmıyordum sanırım ileride izmire uzatılacağı için yoğunluk hesaplanarak yapıldı Garın genel tasarımı çok güzel düz ayak giriyorsun perona gitmek için yukarı çıkıyorsun genelde tersi olur böyle viyadük tarzı istasyonları seviyorum söğütlüçeşmede benzer özellikte.

Bursa Garı inşaatı yılsonu biter mi?

Hızlı tren için… Güzergahta rayların serildiği, yoldan geçerken görülebiliyor ve bu da heyecan veriyor.

Buna karşın…
Özgün bir projeye sahip olduğunu bildiğimiz Bursa Garı inşaatının ne durunda olduğunu görme şansı henüz yok. Çünkü, istasyonu görmeye gidilebilecek yol bitmediği için gidilemiyor.

Sorduğumuz dostlar…
“İnşaatı bitirmek 2-3 ayda mümkün. Fakat elektronik sistemler için zaman vermek zor” diyorlar.

Kaynak: Olay Gazetesi / Ahmet Emin Yılmaz

2-hizli-tren-bursa-gari-boyle-olacak37726irejgo-540x295.webp

Aralık sonu tüm hat biter daha 6 ay süre var rahatlıkla halledilir burdaki en önemli olay testler onlar sorunsuz geçilsin yıl sonu seferler başlar.

Teknik olarak sefere hazır hâle getirilip, işletimi etkilemeyecek görsel inşaat kısmı işletim başlangıcı sonrasına bırakılır.
Yolcu giriş çıkışı yapılacak düzeye rahatlıkla gelir merak etmeyin ince işler zaten devam ediyor.Burdaki önemli konu testler balat gar istenirse 3 aya bitirilir ne olacak.

Geri