Bursa Kapalı Otobüs Durakları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orduda kentkart var kocaeli kentkartı geçmiyor. Başka şehirleri bilmiyorum denemek lazim
Konusu değil ama aslında Asis geçen şehirlerde tek kart Kentkart geçen şehirlerin tamamınında tek Kentkart olsa yeniden kart alma durumu olmasa örnegin ben Bursakart'ı Sakarya da Kart54 cihazına okutunca Sakarya tarifesinden düşecek bu şekilde.
Ek olarak Bursakart kioskları gerçekten yenilenmeli kartı koydugumuz alana kartı tanımıyor bazen.
Üstü kapalı durakları Akıllı Durak konseptinde yapsalar ve soğuk havalarda korunabilmek için kapalı giriş çıkışı rahat olabilecek bir konsepte geçilse yoğun duraklarda daha iyi olur.

Konusu değil ama aslında Asis geçen şehirlerde tek kart Kentkart geçen şehirlerin tamamınında tek Kentkart olsa yeniden kart alma durumu olmasa örnegin ben Bursakart'ı Sakarya da Kart54 cihazına okutunca Sakarya tarifesinden düşecek bu şekilde.
Ek olarak Bursakart kioskları gerçekten yenilenmeli kartı koydugumuz alana kartı tanımıyor bazen.
Üstü kapalı durakları Akıllı Durak konseptinde yapsalar ve soğuk havalarda korunabilmek için kapalı giriş çıkışı rahat olabilecek bir konsepte geçilse yoğun duraklarda daha iyi olur.

Kart bakiyeleri altyapıyı sağlayan şirketin havuzunda değil kart hangi belediye tarafından verildiyse onun hesabında tutuluyor o yüzden bu dediğiniz şu an imkansız. Ancak yapılacak bazı düzenlemeler ile mümkün hale getirilebilir hatta bunun için Türkiye Kart var ama belediyeler bu sefer hakediş bekleyecek o da mantıklı olmaz belediyeler için.

1/TH ve 7/S hatlarının hasanağa toki ve sonrası için kapalı durak talebi hala karşılık bulmadı burulaşın ve büyükşehirin saçma yerlere kapalı durak koyup şuan çokça kullanılan bu hatların geçtiği kısımlarda özellikle üniversiteye gidişte kapalı durakları koymaması akıl tutulmasıyla aynı seviyede.

Adam gitmiş dağ başına kapalı durak yapmış burda şehirin içinde millet ıslanıyor senelerdir hey Allahım ya

Screenshot_20260325_003247_Maps.webp

Dağ başında bir durak örneği. Hüseyinalan köyünün girişinde, köy meydanında falan da değil. Bir tek 60K hattı geçiyor

1774388432264.webp

Bu da yapay zekaya tasarlattığım yeni tip açık durak. Şemsiye gibi, altına giren ıslanmaz. Nasıl fikir? @Efe16

Geri