Bu kentkartlar alındıkları şehirden farklı şehirlerde geçiyor mu?Kocaeli kentkart kiosk makinaları acayip hızlı bursakartın hızlanması lazım kesinlikle
Bu kentkartlar alındıkları şehirden farklı şehirlerde geçiyor mu?Kocaeli kentkart kiosk makinaları acayip hızlı bursakartın hızlanması lazım kesinlikle
Orduda kentkart var kocaeli kentkartı geçmiyor. Başka şehirleri bilmiyorum denemek lazimBu kentkartlar alındıkları şehirden farklı şehirlerde geçiyor mu?
Konusu değil ama aslında Asis geçen şehirlerde tek kart Kentkart geçen şehirlerin tamamınında tek Kentkart olsa yeniden kart alma durumu olmasa örnegin ben Bursakart'ı Sakarya da Kart54 cihazına okutunca Sakarya tarifesinden düşecek bu şekilde.Orduda kentkart var kocaeli kentkartı geçmiyor. Başka şehirleri bilmiyorum denemek lazim
Konusu değil ama aslında Asis geçen şehirlerde tek kart Kentkart geçen şehirlerin tamamınında tek Kentkart olsa yeniden kart alma durumu olmasa örnegin ben Bursakart'ı Sakarya da Kart54 cihazına okutunca Sakarya tarifesinden düşecek bu şekilde.
Ek olarak Bursakart kioskları gerçekten yenilenmeli kartı koydugumuz alana kartı tanımıyor bazen.
Üstü kapalı durakları Akıllı Durak konseptinde yapsalar ve soğuk havalarda korunabilmek için kapalı giriş çıkışı rahat olabilecek bir konsepte geçilse yoğun duraklarda daha iyi olur.
saçma yerlere kapalı durak
Adam gitmiş dağ başına kapalı durak yapmış burda şehirin içinde millet ıslanıyor senelerdir hey Allahım yaNerede gördün mesela saçma yerlere kapalı durak?![]()
Adam gitmiş dağ başına kapalı durak yapmış burda şehirin içinde millet ıslanıyor senelerdir hey Allahım ya
Valla güzelmiş keşke belediyemizde bunları düşünebilse bir çok açık duragın bir şekilde kapalı hale getirilmesi lazım.Bu da yapay zekaya tasarlattığım yeni tip açık durak. Şemsiye gibi, altına giren ıslanmaz. Nasıl fikir? @Efe16