Bursa - Kullanmaktan Keyif Aldığınız Burulaş ve Öho Hatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

WT Yönetici
Ayın En İyi Üyesi '🥇'
Kullanmaktan keyif aldığınız otobüs hatlarını bu başlıkta paylaşalım.

Ben H1,1M,1TK ve 93 Nolu Hatları severim.

D23 manzarasıyla çok güzel bir hat bence ömürde bir kez binilmeli 😁

Son düzenleme:
D23 manzarasıyla çok güzel bir hat bence ömrüde bir kez binilmeli 😁

Çok binmek istedim. Hiç nasip olmadı. Gürsu minibüsleri kartlı sisteme entegre edilirken sizce 2G, D12 yerine D23 hattında değerlendirilseydi nasıl olurdu?

Kullanmaktan keyif aldığınız otobüs hatlarını bu başlıkta paylaşalım.

Ben H1,1M,1TK ve 93 Nolu Hatları severim.

Ben de ulaşıma ilgi duyan ve aktif kullanan biri olarak sevdiğim hatları yazayım.

Şehrimizdeki toplu taşımada Jest kullanımı ne kadar haddini aşsa da bu aracı sevdiğimden bu aracın çalıştığı birçok hattı da seviyorum. 35G, 2G, 1K gibi aşırı yığılmalı ya da Batı ÖHO hatları gibi talebi karşılayamayan hatlar hariç tabii.

Mudanya'ya sık sık giden biri olarak 1SY hattını kullanmayı seviyorum. Çok dolaşarak gidiyor ancak 1M'ye alternatif olması, 1M olduğu sürece kolay kolay kimsenin 1SY'ye binmemesi (ve bu sayede daha rahat yolculuk yapılabilmesi), bir de 8 metrelik otobüsle hizmet vermesi beni cezbeden noktalar. Daha bugün 654 kodlu son Atak ile 1SY kullandım çok keyifliydi.

Davutkadı'da ikamet etmemden dolayı Terminal'e ulaşım için 94, 99 ve 18B hatlarına erişebiliyorum. Terminal'e gidişte 94 başlıca tercihim ancak Terminal'den mahalleye giderken 18B kullanırım.

Heykel hatlarından 27A ve 36A ile birlikte Kent Meydanı'ndan mahalleye gitmemi sağlayan 36 hattını da çok severim.

Genel olarak toparlayacak olursam üstte bahsettiğim hatlar ile birlikte sevdiğim hatlar bunlar:

1A, 1SY, 3P¹, 3MU¹, 9PA², 16S, 18B, 27A, 30, 35C, 35S³, 36A, 36, B2D, F1, G7, G8

¹ Siteler veya Kaplıkaya'dan dönüşte dolaşma pahasına çok kez binip Ortayol Cami'de inmişliğim vardır

² Podyumpark'a gideceğim veya oradan döneceğim zaman saatine denk geldiğimde 9D ve B42A yerine kullanırım

³ Keyfekeder OSB turu atmak için dönem dönem bindiğim araçtır.

Eskiden 14L, 14L2 ve 14N hatlarını da severdim. Mudanya'dan eve üç vasıta ile gideceğim zaman 1M - 14 türevliler - Heykel'den aktarma ile çok gitmişliğim var ama bu hatlar artık Acemler son durak.

Mesajımın sonunu yazarken dikkatimi çekti. Yazdığım hatların büyük çoğunluğu Jest çalışan hat ya... 😂

1-T , 38,
101 özellikle Cobralar hoşuma gidiyor ondan ventil falan ayrı bir hava katıyor ondan yolu da güzel seviyorum.
B16-A
H-4
35-G

Geri