Bursa - Mihraplı Bölgesi Köprü ve Yol Düzenlemeleri

Efe16

WT Yönetici
Puanlar
10,554
Mevcut Mihraplı köprüsünün yerine günümüz koşullarına uygun yeni bir köprü projesi hazırlama çalışmaları devam etmektedir.

agfrb6gtv48484o.webp

Bu köprü yapılmazsa o bölgedeki sorun büyük boyutlara çıkacak umarım en kısa sürede tamamlanır.

Köprü genişletme yapılsa dahi önünde ki kavşağa da çözüm bulunması gerekli

Bu kavşakta doğu - kuzey yönünde sola dönüş yasağı vardı diye hatırlıyorum diğer yönlerde de var mıydı? Viyadük veya tek yön düzenlemesi gibi çözümler geliyor aklıma ama uygun olur mu bilemedim.

Bu kavşakta doğu - kuzey yönünde sola dönüş yasağı vardı diye hatırlıyorum diğer yönlerde de var mıydı? Viyadük veya tek yön düzenlemesi gibi çözümler geliyor aklıma ama uygun olur mu bilemedim.
Sadece Orhaneli yolundan gelen araçlara sola dönüş yasağı var. Dikkaldırım tarafından geliyorsan sola donebiliyorsun

Onun çözümü bu kavşağı kapatıp orhaneli yolundaki kavşağı köprülü kavşağa döndürmekten geçiyor oda çok zor iş.

Dikkaldırım - Orhaneli Yolu arasını viyadük yapıp trafik lambası gereksinimini ortadan kaldırsak, kavşağın diğerlerine göre daha az yoğun olan Odunluk İstasyonu ve Çamlıca yönü ayaklarında da sadece sağa dönüş verdirsek iyi olmaz mı?

Geri