Bursa Mudanya Kavşağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski kavşak yıkılıp şuan ki kavşak yapılırken köprü açıklıklarını geride yapmanın meyvelerini topluyoruz. Mesela bu tarz çalışmayı ne Çalı kavşağında ne de Küçük sanayi kavşağında yapabilirsin. Her iki kavşakta da köprü ayakları yola sıfır.

Eski kavşak yıkılıp şuan ki kavşak yapılırken köprü açıklıklarını geride yapmanın meyvelerini topluyoruz. Mesela bu tarz çalışmayı ne Çalı kavşağında ne de Küçük sanayi kavşağında yapabilirsin. Her iki kavşakta da köprü ayakları yola sıfır.
O iki kavşağında köprü bölümlerinin yıkılıp yan yolla uygun şekilde tekrar yapılmaları gerekiyor.Özellikle çalı kavşağı yani ataevler kavşağında mecbur yapılması gerek küçük sanayide ise yan bölümlere ek köprü (tünel) geçişi yapılarak lupların ana yola inmesi engellenebilir.

Çalışmalar olumlu etki yapacak nitelikte duruyor. Bir an önce biter de etkisini hissederiz umarım. Bir de orhaneli batçığı çözülse bir süre acemleri konuşmayız

Çalışmalar olumlu etki yapacak nitelikte duruyor. Bir an önce biter de etkisini hissederiz umarım. Bir de orhaneli batçığı çözülse bir süre acemleri konuşmayız
Kesinlikle yapacak en azından birbirinin önünü kesen sürücüler yüzünden trafik şişmeyecek mudanya kavşağı etabı bitsin refüjle yolu ayıracaklar alışma sürecinin ardından daha akıcı bir trafik olacaktır tabi buna engel orhaneli kavşağı yine pik saatlerde trafiği acemlere kadar şişirecek.

Bunların hepsi geçici Bursa'da ikinci bir ana arter olmadığı sürece yine bu yol tıkanacak
Sabah 8 den sonra görükle kavşağından gökdere bursaray viyadüğüne kadar trafik var ana sorun 2.arter olmaması bunu çokça söyledik maalesef kimsenin dinlediği yok 20 yıldır mustafa başkan ne yapacak göreceğiz ama pek umudum yok 2.arterle ilgili atabulvarı,rte bulvarı,çelebi mehmet bulvarı bu 3 ünü birleştirsin ben yine tamamım.

Sabah 8 den sonra görükle kavşağından gökdere bursaray viyadüğüne kadar trafik var ana sorun 2.arter olmaması bunu çokça söyledik maalesef kimsenin dinlediği yok 20 yıldır mustafa başkan ne yapacak göreceğiz ama pek umudum yok 2.arterle ilgili atabulvarı,rte bulvarı,çelebi mehmet bulvarı bu 3 ünü birleştirsin ben yine tamamım.
O bulvarlar birleştirilse bile ana arter görevi görmeyecek. Çünkü mahalle içinden geçiyorlar. Sadece alternatif yol olarak kalmaya devam edecekler. D-200'ün tek alternatifi şuan O-5

Işıklandırma ve kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde başlamış bugün içerisinde ışıklandırma çalışmaları tamamlanacak 2 gün içinde kaldırımla ilgili çalışmalarda biter gibi görünüyor.Ay başı asflatını atıp refüjle ayrımı yaparlar.

20250225_133850.webp 20250225_133854.webp 20250225_134025.webp 20250225_134126.webp 20250225_134235.webp 20250225_134239.webp 20250225_134340.webp 20250225_134618.webp

İşler hızlandı havalar düzelince artık yıl sonuna kadar imalatlar hızlı şekilde yapılır.Projeler artsın bizede gezcek yer çıksın. :D

Mudanya tabelasını değiştirirler umarım. Stadyum ve Odunluk yön tabelaları o şekilde olmamalı.

Bakalım o dubaları kimler kimler ezecek

Hahaha sonuna kadar duba koymuşlar, en sonda beton koymuşlar. İyi akıl etmişler. Çünkü o dubaları ezecekler illa çıkacaktı 😂😂

Hahaha sonuna kadar duba koymuşlar, en sonda beton koymuşlar. İyi akıl etmişler. Çünkü o dubaları ezecekler illa çıkacaktı 😂😂
Zamanla tümüne beton koyarlar bizim millet o dubaları bile ezer geçer yol gayet güzel oldu bu arada ondan istenen işi yapıyor buranın yararlı olması için orhaneli kavşağınında yeniden düzenlenmesi gerekiyor D200 de en fazla sorunu çıkaran kavşak orhaneli kavşağı.

Orası nasıl çözülecek bilmiyorum batçık 3er şerit olsa aylarca trafik kapalı kalacak, yapsalar bu sefer yol yeteri kadar geniş mi 3 er şerit batcik + 2şer şerit yanlardan

Orası nasıl çözülecek bilmiyorum batçık 3er şerit olsa aylarca trafik kapalı kalacak, yapsalar bu sefer yol yeteri kadar geniş mi 3 er şerit batcik + 2şer şerit yanlardan
Oranın tek çözümü 3+3 viyadük yapmak bugün dikkatlice baktım tam olarak bu uygulamanın yapılması lazım bu şekilde olursa alt tarafta dönüşler içinde geniş alan kalacak biran önce bunla ilgili ihale çalışmaları başlamalı belediye için çerez yatırım bunlar senelerdir yapılmadı umarım bu dönem yapılır.

Screenshot_20250302_222755_Photos.webp

Geri