Bursa - Nilüfer AVM & Rezidans Projesi (Eski Carrefour Avm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi ben de senin bu AVM'lere olan ilgin nereden geliyor onu merak ediyorum 😄
Avmler insanların büyük şehirlerde sosyalleşmesini ve gezmesini sağlayan yerlerdir.Ben çocukluğumdan beri carrefoura giden biri olarak açıkçası yıkılınca bir boşluk oluştuğunu düşünüyorum bursada herkesin buluşma alanı yenilenirken ve böyle bir proje yapılırken en iyisi ve en büyüğü yapılmalı derdim o yoksa avm lere çokta ilgim yok yani

Avmler insanların büyük şehirlerde sosyalleşmesini ve gezmesini sağlayan yerlerdir.Ben çocukluğumdan beri carrefoura giden biri olarak açıkçası yıkılınca bir boşluk oluştuğunu düşünüyorum bursada herkesin buluşma alanı yenilenirken ve böyle bir proje yapılırken en iyisi ve en büyüğü yapılmalı derdim o yoksa avm lere çokta ilgim yok yani

Carrefour'la herkes bir bağ kurdu abi (b)Atış Yapı'ya satılışı, tabela ekleme, dükkanları boşaltma, yıkılış hepsi çok paylaşıldı konuşuldu. Umarım yerine yapılacak olan Carrefour'u aratmaz.

Carrefour'la herkes bir bağ kurdu abi (b)Atış Yapı'ya satılışı, tabela ekleme, dükkanları boşaltma, yıkılış hepsi çok paylaşıldı konuşuldu. Umarım yerine yapılacak olan Carrefour'u aratmaz.
Katılımevim özellikle avm konusunda büyük düşünmeli eski bina teknolojik değildi ve zamanın gerisindeydi şimdi elimizde büyük bir imkan varken güzel bir avm ortaya konmalı ki herkesin tekrar buluşma alanı olsun.

Katılımevimin’in lansman yapacağı projesi var mı acaba? Yönetim Kurulu başkanı, bu projeye Ahmet Atış’ın teklifi üzerine girdiklerini açıklamıştı. Gelinen noktada bence pişman olmuş bile olabilirler.
Bana sanki çok hevesli değiller gibi geliyor. Carrefour yıkılalı bir sene oldu. Bir sene de projeyi bile göremedik. Ne lansman tarihi belli ne bir esamesi var. Sanki carrefour arazisi park yapılmak için yıkılmış gibi bir hava var katılımevimde.

Katılımevimin’in lansman yapacağı projesi var mı acaba? Yönetim Kurulu başkanı, bu projeye Ahmet Atış’ın teklifi üzerine girdiklerini açıklamıştı. Gelinen noktada bence pişman olmuş bile olabilirler.
Yeni proje çizdiriyoruz dedi bakalım yakında ortaya çıkar.

Yıkımı 1 sene sürdü proje çizdirilmesi 5 yıl sürer heralde.
Ben bu yıl projenin ortaya çıkacağını düşünüyorum.Hatta inşaata bile başlayabilirler burdaki önemli konu otoparkı yıkacaklarmı benim görüşüm araziyi komple 3 kat alta indirmek gerekli bu otopark yetmez alt kısmı 3 kat otopark yapmak lazım zemine kadar sonrası avm sonrası rezidance olmalı.

Dün Bursa’da bazı kişilerin 15 katlı binaya bile gökdelen gözüyle baktığını söylemiştim. Aşağıda sarı sitede Bursa Odunluk’taki bir arsa ilanının ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yükseklik sınırı ile ilgili kısımda yapılan açıklamalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Sorun arazinin yükseklik sınırının düşük olması değil. Her yere yüksek yapı yapılması taraftarı değilim. Bana garip gelen 51,5 metre yükseklik sınırı olan arazi için bile devasa kule yapılabilir, şehre yüksekten bakacaksınız tarzı açıklamalar olması😁

Anadolu’da orta ölçekli şehirler bu yükseklikte binalar ile doluyken, Bursa’da çok yüksek gözüyle bakanlar var.

IMG_1307.webp

Geri