Toplaşıp alalımMağdurlar Downtown'ı atış yapının başına yıkar. Downtown'ı bir an evvel elden çıkarsın atış yapı![]()

Toplaşıp alalımMağdurlar Downtown'ı atış yapının başına yıkar. Downtown'ı bir an evvel elden çıkarsın atış yapı![]()
Adsense reklamları karşılığı bize bıraksınlar downtownu içeriyede carrefour hiper acarızToplaşıp alalım![]()
Katılımevim bana da çok profesyonel firma gelmiyor. Cumhurbaşkanını arkasına alarak belli noktalara gelmiş firma. Bu araziyi inşaattan anlayan, Türkiye'nin önde gelen GYO'larından biri alsaydı keşke. En azından ne yapacağını bilirdi. Şu anda inşaat çoktan başlamıştı. Katılımevim sanki şaşırmış, kafası karışık gibi geliyor bana. İnşaatın çoktan başlaması gerekirken hâlâ lansmanı bekliyoruz.Proje ne zaman tanıtılacak, bir lansman yapacaklar mı belli değil. Bana nedense Katılımevim de bu işe girdiğine pişmanmış gibi geliyor. Carrefour Avm olarak kalsaydı daha mı iyiydi bilemiyorum.
Katılımevim zaten projeyi yapmayacak ki birine yaptıracak hatta onu yapacak kişide taşerona yaptıracak o konuda sorun olmaz parayı veren düdüğü çalar.Katılımevim bana da çok profesyonel firma gelmiyor. Cumhurbaşkanını arkasına alarak belli noktalara gelmiş firma. Bu araziyi inşaattan anlayan, Türkiye'nin önde gelen GYO'larından biri alsaydı keşke. En azından ne yapacağını bilirdi. Şu anda inşaat çoktan başlamıştı. Katılımevim sanki şaşırmış, kafası karışık gibi geliyor bana. İnşaatın çoktan başlaması gerekirken hâlâ lansmanı bekliyoruz.
Ben de bunu demek istedim. Katılımevim inşaatı yapmayacak. Yani katılımevim inşaattan anlamıyor. Sürecin bu kadar uzaması bile katılımevimin inşaattan anlamadığının göstergesi. Yapı Merkezi gibi düzgün bir firmaya inşaatı verecekse sorun yok. Bana sanki katılımevim o kadar profesyonel düşünen firma gelmiyor. İnşallah işini düzgün yapan şirkete inşaatı yaptırır. Bu kadar büyük işler yapan atış yapının bile iş bilmezliği ortaya çıkınca, yine inşaatı verecekleri başka firmada da sorun çıkmaz inşallah.Katılımevim zaten projeyi yapmayacak ki birine yaptıracak hatta onu yapacak kişide taşerona yaptıracak o konuda sorun olmaz parayı veren
O yapacak firmayada referans olacak ileride bu inşaat prestij açısından da önemli bakalım hangi şirket yapacak.Ben de bunu demek istedim. Katılımevim inşaatı yapmayacak. Yani katılımevim inşaattan anlamıyor. Sürecin bu kadar uzaması bile katılımevimin inşaattan anlamadığının göstergesi. Yapı Merkezi gibi düzgün bir firmaya inşaatı verecekse sorun yok. Bana sanki katılımevim o kadar profesyonel düşünen firma gelmiyor. İnşallah işini düzgün yapan şirkete inşaatı yaptırır. Bu kadar büyük işler yapan atış yapının bile iş bilmezliği ortaya çıkınca, yine inşaatı verecekleri başka firmada da sorun çıkmaz inşallah.
Katılımevimin inşaatı yapacak şirketi düzgün seçmesi çok önemli. Acemi şirkete iş verirlerse o da atış yapı gibi yüzüne gözüne bulaştırır.O yapacak firmayada referans olacak ileride bu inşaat prestij açısından da önemli bakalım hangi şirket yapacak.
Vermezler artık bu işi yapacak büyüklükte bir şirket olur.Katılımevimin inşaatı yapacak şirketi düzgün seçmesi çok önemli. Acemi şirkete iş verirlerse o da atış yapı gibi yüzüne gözüne bulaştırır.
Haberde yanlış cümle kurulmuş gibi. Kap haberlerine baktığımda katılım evimin projeden çekildiğine dair açıklaması yok. Bu arada haber projenin ismi Bursa 360 olarak geçmiş. Haberi kim yapmış bilmiyorum ama özellikle borsada işlem gören bir firma adına haber yapıyorsanız cümleleri dikkatli yazmalısınız.https://www.turkelihaber.com/atis-y...caklilar-icin-hukuki-surec-ve-oneriler/32274/
Buradaki yazıda katılımevimin projeden çekildiği yazıyor. Buyur burdan yak. Boşu boşuna Carrefour AVM'yi yıktılar. Katılımevim bana sağlam gelmiyor. İnşallah güzelim arazi uzun yıllar molozlarla beklemez.
Haberde yanlış cümle kurulmuş olabilir. Fakat bu projede katılımevim açısından da karışıklık var gibi görünüyor. Katılımevim inşaat işleri ile uğraşan firma değil inşaat yapım işinde atış yapıya güvenip bu işe girmiş olabilirler. Atış yapıda işleri berbat edince katılımevim bocalamış olabilir. Dolayısıyla katılımevim belki de projeden çekilmiştir.Haberde yanlış cümle kurulmuş gibi. Kap haberlerine baktığımda katılım evimin projeden çekildiğine dair açıklaması yok. Bu arada haber projenin ismi Bursa 360 olarak geçmiş. Haberi kim yapmış bilmiyorum ama özellikle borsada işlem gören bir firma adına haber yapıyorsanız cümleleri dikkatli yazmalısınız.
Katılımev için karışıklık yok proje sahini onlar inşaatı bir şirkete verip yaptıracaklar o kadar atış yapının bu projeyle bir ilgisi kalmadığını açıklıyor aslında babylonu bitirirlerse ne ala bu arada carrefour binasının arkasındaki depo binasıda yıkıma başlamış ve baya bi yol alınmış.Haberde yanlış cümle kurulmuş olabilir. Fakat bu projede katılımevim açısından da karışıklık var gibi görünüyor. Katılımevim inşaat işleri ile uğraşan firma değil inşaat yapım işinde atış yapıya güvenip bu işe girmiş olabilirler. Atış yapıda işleri berbat edince katılımevim bocalamış olabilir. Dolayısıyla katılımevim belki de projeden çekilmiştir.
Kapta bildirim yok diyorum sen hala katilimevim projeden belki çekilmiştir diyorsun. Atış yapı çıktı yerine başka firmalar geldi. Projede aksaklık olacak mı? Evet illa olacak.Haberde yanlış cümle kurulmuş olabilir. Fakat bu projede katılımevim açısından da karışıklık var gibi görünüyor. Katılımevim inşaat işleri ile uğraşan firma değil inşaat yapım işinde atış yapıya güvenip bu işe girmiş olabilirler. Atış yapıda işleri berbat edince katılımevim bocalamış olabilir. Dolayısıyla katılımevim belki de projeden çekilmiştir.