Çok ümidim yokProjenin parası çıktı şimdi yaparlar işte delide para kazanırlar üstüne.
Çok ümidim yokProjenin parası çıktı şimdi yaparlar işte delide para kazanırlar üstüne.
Kap bildiriminde şirketimizin faaliyet alanının sadeleştirilerek ana faaliyet alanına odaklanması amaçlanmıştır diyor.
Yani böyle bir işe girdik, elimize yüzümüze bulaştırdık, biz kendi işimize bakalım demişler.
Satış yapılan şirketler zaten Pusula Holding bünyesinde kendi şirketleri ama proje geliştirirler mi yoksa araziyi elden mi çıkarırlar göreceğiz.
Ben anlamadım carrefour arazisinidemi devir etmiş katılım evimKap bildiriminde şirketimizin faaliyet alanının sadeleştirilerek ana faaliyet alanına odaklanması amaçlanmıştır diyor.
Yani böyle bir işe girdik, elimize yüzümüze bulaştırdık, biz kendi işimize bakalım demişler.
Satış yapılan şirketler zaten Pusula Holding bünyesinde kendi şirketleri ama proje geliştirirler mi yoksa araziyi elden mi çıkarırlar göreceğiz.
Ortada bir kamu yararı yok ki kamulaştırma olsun, öyle bir şey mümkün değil.Bunca yaşananın ardından arazinin kamulaştırılması gündeme gelir mi peki?
Ben anlamadım carrefour arazisinidemi devir etmiş katılım evim
Arazi pusula holdinge geçti o zaman belkide projeyi geliştirmek için böyle bir karar aldılar.Şöyle ki arazinin mülkiyeti Katılımevim’in bağlı ortaklığı Bainbridge Gayrimenkul’deydi. Bainbridge Gayrimenkul’ün %70’i Katılımevim’e aitti. Katılımevim Bainbridge Gayrimenkul’deki ortaklıklarını devretmiş. Devrettiği firmalarda yine Pusula Holding bünyesindeki Katılımevim’in ilişkili firmaları.
Yani arazi Pusula Holding bünyesinde yine.
O da olabilir yakında kokusu çıkar.Arazi pusula holdinge geçti o zaman belkide projeyi geliştirmek için böyle bir karar aldılar.