Tam semt avm si bu bölge için gayet yeterli.Bak bu AVM'yi sevdim işte çok gösterişli ya da büyük değil.
Tam semt avm si bu bölge için gayet yeterli.Bak bu AVM'yi sevdim işte çok gösterişli ya da büyük değil.
Barınaq cafede giriş bölümüne açılıyor.Çaytaze de Nilüferium AVM'de yer alanlardan birisi olacak:
Hayırlı olsun.Nilüferium köfteci yusuf açıldı.
Balkan'a dükkan açmak öyle kolay mıHayırlı olsun. Köfteci Yusuf zam yapmış
Halkın ve bursanın adamı yapsa ne olacak diğerlerinden 3/1 daha ucuz helal adamaHayırlı olsun. Köfteci Yusuf zam yapmış
Halkın ve bursanın adamı yapsa ne olacak diğerlerinden 3/1 daha ucuz helal adama
Hem yedirmeyiz hemde onda köfte sucuk yerizKöfteci Yusuf reisi yedirmeyiz uleyn!
Yok ondan önce bir kafe açtı kurumsal olmayan ilk mağaza o oldu.Bugün Allah nasip ederse bi köftesinden alalım bakalım.Nilüferium AVM'de açılan ilk işletme olsa gerek, darısı diğerlerinin başına:
enflasyon ve faizin bu kadar yüksek oldugu ülkede çalışmak mantıklı degilYeterli eleman yok demek ki ya da tecrübeli eleman sayısı az
Dün bir bugün 2 pişmemiş köfte sucuk aldım evde yaptık valla güzel çok bu fiyata mekan çok güzel yanlız çok doğru bir karar verişmiş ama nilüferiuma bir öneri avlunun ışıklarını yaksanıza kardeşim karanlıkta herkes dolaşıyorYeterli eleman yok demek ki ya da tecrübeli eleman sayısı az