Bursa Özel Halk Otobüsleri ve BURUTAŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahminim 14 Eylül ama bakalım ne olacak? Bu arada gün boyu işleyen bir hat değil sabah ve akşam saatlerinde çalışacak bir hat olur diye bekliyorum
Gün boyu işletilse daha mantıklı olur B16A nın yoğunluğunu azaltacak bir hat olucak o yüzden sefer sıklığı sadece B16A yoğun olduğu zaman artar

Kendin yazmışsın işte "okul zamanı"

Okul dönemi ile birlikte kış tarifesine geçilir, hatlar daha sık ve özellikle sabahları ek seferleri olan çizelge ile çalışırlar.

Zaten kış tarifesini kış tarifesi yapan okulların açık olması, yaz tarifesini yaz tarifesi yapan da okulların kapalı olması. Milyonlarca öğrencinin olduğu göz önünde bulundurulduğunda çok ciddi talep değişikliği bu okulların açık/kapalı olması.

14 Eylül'de kış tarifesine geçişle birlikte Burulaş'ta da araç - şoför rotasyonları yapılır, okul sezonu öğrenci talebini karşılamak için faaliyet gösteren 120 (Güzel Gemlik), D12H (Gürsu), 17YE (Burulaş) vb. hatlar da devreye girer.

Var mı ki verilsin? Eldekiler 6A, 6E, 97A'ya yetmiyor.
O zaman alınsın :D ama eldeki otobüsleri de Jestlere dönüştürür onlar
8 metrelik araç verseler bile özellikle o sabah yoğunluğunu çözüme kavuşturmak zor. B16/C hattı yerinde bir karar
Keşke B13 için bir karar alınsa B16C yerinde karar olmuş böylelikle Yunuseli için yeni besleme hattı ve Hürriyet'in yolcu yoğunluğundan sıyrılan bir hat ben ne zamandır bekliyorum ama B17B gibi sonu olmasa iyidir B16A Hürriyet içindeki talebe yetmediği için B41B/C Hürriyet içine girmesi gerek Hürriyet-Bağlarbaşı için Hem Mudanya yolunda yolcusu yok içeriden girsin ve sabahları Mudanya yolundaki trafikten rötar yapıyor bayağı

Geri