İşletim için sorun çıkmış, Böyle bir cevap aldım. Şimdilik beklemede kalmış. Tahminen bu hattı işletecek araç konusunda sıkıntı oluştuB16C açılmadan iptal edildi sanırım.
İşletim için sorun çıkmış, Böyle bir cevap aldım. Şimdilik beklemede kalmış. Tahminen bu hattı işletecek araç konusunda sıkıntı oluştuB16C açılmadan iptal edildi sanırım.
Araç çeşitliliği yok mesela 12 metre bir araba arızalandığı zaman yerine yedek 12 metre yok jestte koyamıyorlar doğal olarak sıkıntı çıkıyor filoyu değiştirmeleri lazım.8-9 metre otobüs alımı yapıp gerekli hatlarda araç büyütmeye gitmeleri gerek.İşletim için sorun çıkmış, Böyle bir cevap aldım. Şimdilik beklemede kalmış. Tahminen bu hattı işletecek araç konusunda sıkıntı oluştu
Araç çeşitliliği yok mesela 12 metre bir araba arızalandığı zaman yerine yedek 12 metre yok jestte koyamıyorlar doğal olarak sıkıntı çıkıyor filoyu değiştirmeleri lazım.8-9 metre otobüs alımı yapıp gerekli hatlarda araç büyütmeye gitmeleri gerek.
Çözüm belli bakalım belki 2027 yılında gerekli düzenleme yapılır.Hatta bu yüzden tahminimce 16 M 00245 plakalı Atak'ın (en azından şimdilik) mikrobüs dönüşümü ya da 12 metreye geçiş yapmaması için mal sahibinden rica etmişlerdir.
Çözüm belli bakalım belki 2027 yılında gerekli düzenleme yapılır.
Minibüse dönerken jet hızında döndü kimse 300 araç vs demediler ama burda dedğin gibi niyet önemli niyet varsa dönüşümde başlar biz zaten 1 aya 450 otobüsü dönüştürün demiyoruz 1 yıla yayın bitsin iş.~450 araç ~80 hattan bahsediyoruz şahısın tek aracıyla işlettiği köy hattından değil.
Minibüse dönerken jet hızında döndü kimse 300 araç vs demediler ama burda dedğin gibi niyet önemli niyet varsa dönüşümde başlar biz zaten 1 aya 450 otobüsü dönüştürün demiyoruz 1 yıla yayın bitsin iş.
1 yılda kaç tane geldi ona bakmak lazım neyse olursa olur olmazsada ben yazmaya devam edecem.Jet hızında dediğin 8 yıl sürdü yalnız.
1 yılda kaç tane geldi ona bakmak lazım neyse olursa olur olmazsada ben yazmaya devam edecem.
Abartma değil 1 yılda kaç araç dönüştü onu söyleİlk yıl 141 aracı kalan 7 yılın her birinde yılda 1 aracı döndürmediler ya abartma sen de