Bursa Şehir Hastanesi - Yht Gar Bağlantı Yolu ve Mudanya Yolu Köprülü Kavşağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1783353136073.webp
ben otobüs hattını bile çizdim ki :D :D
zaten yht köprüsünüde uzatma amaçları oydu bende diyorsun eskiden neden burda bitmiyor ama akıllıca tasarlanmış

Buradan tek isteğim kuzey otobüs hatlarının hepsi buradan başlaması kavşakta yapılıyor metro verimli kullanılır artık

Bu hatlardan kastın nedir? Çünkü yazdığın mesajlardan yola çıkarsam sen bizler gibi yalnızca besleme hatlarının en yakın istasyona çalışmasını değil, 2002 yılı Özel Halk Otobüsleri dönüşümündeki gibi uzun hatları biçip herkesin besleme hatları ve metroyu kullanmaya mecbur kalmasını destekliyorsun. Yani düşüncene göre 6F, 8L, 9D ve hatta B24, B25 gibi hatlar bile gitmeli...

Onun dışında zaten Mudanya yönünden gelen hatların YHT Gar son durak olması gerektiğini söylemiştik. YHT Gar'a yapılacak bir hareket noktası ve amirliği ile bu ihtiyaç karşılanır.

Bu hatlardan kastın nedir? Çünkü yazdığın mesajlardan yola çıkarsam sen bizler gibi yalnızca besleme hatlarının en yakın istasyona çalışmasını değil, 2002 yılı Özel Halk Otobüsleri dönüşümündeki gibi uzun hatları biçip herkesin besleme hatları ve metroyu kullanmaya mecbur kalmasını destekliyorsun. Yani düşüncene göre 6F, 8L, 9D ve hatta B24, B25 gibi hatlar bile gitmeli...
Hayır, 6F,8L,9D B25 gibi hatların kapanmasını desteklemiyorum, çünkü bu hatlar metroya paralel gitmiyor bile hatta besleme işlevide görüyor burada sıkıntı B24'ün metroya paralel giden bazı bölümlerinin olması idi ve bundan şikayetçiydim ama sonradan aklıma bu hattın da besleme hattı olduğunu biraz daha büyük olunca anladım. Ama B36,B36C,B36M gibi kuzey hatlarının organize sanayiden başlaması. Tamam, burada zaten başka aktarma yeri yok,en iyi yeri burası ama benim garip bulduğum şey hamitlerdeki kavşak yerine bağlarbaşına kadar gitmesi. Zaten uzatma tamamlanına bu hatların hepsi oradan başlayacak.Diğer sorum ise 14L2,14L3 gibi hatların Acemlerden başlaması ve büyük oranda metroda paralel gitmesi.Bu hatlarda yolculuk yaptım ve hürriyetten yolcu alıp indirmemekle beraber,bağlarbaşındaki trafiğede takılıyor ve hem sefer sıklığının çok az olmasına sebep oluyor yani bu hat da ahmet yesevi veya Gar'dan başlayacak olursa buradada sıkıntı yok mesela e12 hattı iç kısımlardan gidiyor, metroya dokunmuyor. Burada benim için sıkıntı yok ama 43d gibi hatlar metroya büyük oranda paralel gidiyor bu yüzden gereksiz gözüküyor benim gözümde. Ayrıca insanların metro+besleme kullanmamasının sebebi de benim dediğim gibi besleme hatlarındaki inanılmaz konforsuzluk. B17A B17B B24 gibi büyük besleme hatları hariç çoğu hat mikrobüslerle işletiliyor. Bu yüzden de insanlar direkt uzun hatları tercih ediyor, profil bu ve aktarma ücretinin de etkisi var tabii. Besleme hatları düzgün çalışsa zaten insanlar uzun hatlardaki konforsuzluktan besleme+metroya kaçar ben böyle düşünüyorum

Düzenleme [Kuzey hattından kastım bademli,mürselköy,mudanya gibi hatlar yani bütün kuzey hatları değil]

Son düzenleme:
Geri