Bursa - T1 Kent Meydanı - Heykel Ring Tramvay Hattı

Yaya geçişlerinin yoğun olduğu bölgelerden Çatalfırın Viyadüğü alt kesiminde de düzenleme yapılacak.

@Berktuğ : Çatalfırın Viyadüğü kaldırılsın!

Bir şeyler yapılması planlanmış ama bu düzenlemeleri kesinlikle yeterli bulmuyorum. Levhaları koymak iş değil, o levhalarla hayata geçirilen yasakların ihlalinde araca/şoföre gerekli yaptırımların uygulanabilmesi iş.

Üstelik Darmstad Caddesi, Timurtaşpaşa ve Heykel (Eski Kafkas Pastanesi önü) gibi toplu taşıma duraklarıyla bütünleşik bölgelerde nasıl bir yol izlenecek? Buralar ile ilgili bir plan yok. Tramvay yolları mayın tarlasına dönmüş, her geçen gün yollar da vagonlar da zarar görüyor.

Maalesef daha kapsamlı bir iyileştirme çalışması planlanmalıydı.

Usulsüz karşıdan karşıya geçen yayalara ceza keseceksin. Bir dönem çok güzel uygulanmıştı, karşıdan karşıya geçişler bitme noktasına gelmişti.

Bir de Zafer Plaza'nın oradan başlayıp Heykel'e kadar devam eden bir sol şerit parklanması var. Kimi yer resmi otopark, çoğu yer ise usulsüz parklanma. Bu uygulamanın tamamen kaldırılması gerekmekte. Şehir merkezinin en büyük caddesinden biri ve sol şeritte araç parklanması mevcut, akıl tutulması

Usulsüz karşıdan karşıya geçen yayalara ceza keseceksin. Bir dönem çok güzel uygulanmıştı, karşıdan karşıya geçişler bitme noktasına gelmişti.

Bir de Zafer Plaza'nın oradan başlayıp Heykel'e kadar devam eden bir sol şerit parklanması var. Kimi yer resmi otopark, çoğu yer ise usulsüz parklanma. Bu uygulamanın tamamen kaldırılması gerekmekte. Şehir merkezinin en büyük caddesinden biri ve sol şeritte araç parklanması mevcut, akıl tutulması
Bence 4 şeritli olan kısımlarının bir şeridini toplu taşıma için kullanılması gerek özel yerlere girişlerinde ise trafik polisi dursun gireme yazsın cezayı

Ben 1 kere geçtim çok kızdım kendime heykelde bir daha karşıdan karşıya geçmem

Aslında cadde boyunda korkulukla çevirip polis devriye atacak buralarda kimse geçemez o zaman

En güzeli şoförler bu yola hiç yayalar geçmiyormuş gibi seri ilerlesin yayalar yola atlayıp ta araçlar yayalara çarparsa şoförlere hiçbir şekilde soruşturma, dava, mahkeme uygunlanmasın %100 yaya suçlu sayılsın. O zaman bunu yayalar gördükçe yola atlamayı bırakıp alt geçitleri kullanmaya başlarlar.

Geri