ryder Wilson
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 59
Ee 16 m 00340 plakalı araç Isuzu citiport 12 metrelik değil mi nasıl mikrobuse döndü o araç
Ee 16 m 00340 plakalı araç Isuzu citiport 12 metrelik değil mi nasıl mikrobuse döndü o araç
He iyi bari bı an dedim 12 metrelikler mikrobuse dönüşmeye başlarsa 6F yolcularının vay haline![]()
Şimdi Bursa Batı bölgesinde 150 tane 12 metre, 296 tane 6 metre ve 1 tane 9 metre araç mı var(M plaka haklı)? Hepsi çalışıyorsa güzel.12 metre ilanlarında da "iki minibüs hakkı bulunur" şeklinde açıklama yazıyorlar internette ama hiç daha 12'den minibüse dönen görmedim.
Bir ara kalan 12 metreleri de minibüse döndürmeyi düşünüyorlardı o mevzu kapandı sanırım.
Ayrıca 2239 ortaksız araçmış, UKOME minibüs dönüşümü sırasında mal sahibine verilecek iki minibüs plakasından birini başkasına devretme zorunluluğu koymuş.
Aylar sonra ilk kez HO plaka ile ilgili bir madde geçti bir de. Bakalım ne olacak...
12 metrelik araçlar da dönüşmek isterse Burulaş ve Bursa BB resti çekip sizin eskiden güzergahlarınız bu bölgeleri içeriyordu, bu bölgeler dışına çıkamazsınız diyip Heykel hatları, B24 vs. hatları almalı. Sonuçta siz eski minibüs haklarını istediniz ben de size verdiğim ek hakları aldım de.He iyi bari bı an dedim 12 metrelikler mikrobuse dönüşmeye başlarsa 6F yolcularının vay haline![]()
6 metre minibüslerin hepsini 8 metre otobüse dönüştürmeleri lazım 150 adet12 metre, 300 adet 8 metre gayet iş görür ama bu minibüs taşımacılığı bursanın kanayan yarasıŞimdi Bursa Batı bölgesinde 150 tane 12 metre, 296 tane 6 metre ve 1 tane 9 metre araç mı var(M plaka haklı)? Hepsi çalışıyorsa güzel.
M hakkı olmayanları HO yaparsalar ulaşımda çok daha iyi olacak.
Ne yazık ki öyle. Durağa yanaşmayıp orta şeritten çok yolcu indiren var. 60 metrelik durak cebinin en ucuna girmeyi üstüne yolun ortasında duruyorlar, arkalarındaki körüklü otobüsler durak dışı yolcu indir bindir yapmak zorunda kalıyorlar. Bunlara bir süre üst kademeden ceza vermeleri lazım yoksa adam olmazlar.6 metre minibüslerin hepsini 8 metre otobüse dönüştürmeleri lazım 150 adet 12 metre, 300 adet 8 metre gayet iş görür ama bu minibüs taşımacılığı Bursa'nın kanayan yarası
Karsan atak orda duruyor 35C de gayet iyi iş çıkarıyor yeni ataklar bindin gayet güzel tüm jestleri bu modelle yenilesinler sorun bitsin nedir bu minübüs aşkı anlamıyorum.Ne yazık ki öyle. Durağa yanaşmayıp orta şeritten çok yolcu indiren var. 60 metrelik durak cebinin en ucuna girmeyi üstüne yolun ortasında duruyorlar, arkalarındaki körüklü otobüsler durak dışı yolcu indir bindir yapmak zorunda kalıyorlar. Bunlara bir süre üst kademeden ceza vermeleri lazım yoksa adam olmazlar.
6 metre araçlardan 8 metre olmak istemiyorsalar da en kötü Otokar Centro Otobüs modeline topluca geçmeleri sağlanmalı bence. Karsan Jest araçlara göre 2 kata yakın kapasite farkı olabilir. 35C
35C'deki Karsan Atak'lardan örnek verecektim ama hata olmuş mesaj eksik gitmiş, indir bindiri çok olan hatlarda 27 koltuklu Karsan Atak araçlar olmuyor, Karsan Jest ile neredeyse aynı ayakta kapasitesine ulaşıyor. Ve malumun Karsan Atak araçları çok çabuk dökülen araçlar olduğu için de işletme maliyetleri yüksek olur kanısındayım.Karsan atak orda duruyor 35C de gayet iyi iş çıkarıyor yeni ataklar bindin gayet güzel tüm jestleri bu modelle yenilesinler sorun bitsin nedir bu minübüs aşkı anlamıyorum.
17-1 şekilde alınıp o şekilde taşımacılıkta sorun olmaz.27 koltuklu Karsan Atak araçlar olmuyor,
Motor üstü 5+2+2 toplam 9 koltuk sabit sökülemez, sökülse yarar sağlamaz. Sağ ön teker üstü 2+2, sol teker üstü 2+2 toplam 8 koltuk var. Aslında düzgün proje tadilatıyla beraber koltuk azaltabilirler.17-1 şekilde alınıp o şekilde taşımacılıkta sorun olmaz.