Bursa UKOME Kararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mayıs ayı UKOME kararları aşağıdaki gibidir.

1) Gürsu Yeşil Çevre Yolu Caddesi park ceplerinin otobüs bekleme yeri olarak kullanılması talebi (onaylandı)
2) Şoförler Odası'nın Kent Meydanı'nda taksi ve dolmuşlar için indirme bindirme cebi / duraklama noktası talebi (alt komisyon)
3) Çalı durağındaki 16 M 1255 plakalı minibüs ile Demirtaş durağındaki 16 M 2038 plakalı minibüs arasında becayiş (yer değiştirme) yapılması talebi (onaylandı)
4) İl Emniyet Müdürlüğü'nün okul servis araçlarında alkol kilidi zorunluluğu getirilmesi talebi (alt komisyon)
5) Görükle durağındaki 16 M 1788 plakalı minibüsün bütünleşik bilet sistemi dahilinde çalışması talebi (onaylandı)
6) 29Y hattının oluşturulması talebi (B25Y hattının oluşturulması ve B25 güzergah değişikliği olarak güncellendi ve bu güncel karar uygulandı)
7) 6F2, 98, 99, 25D, B24, 14U, B31, B31A ve B34U güzergah değişiklik talebi (alt komisyon)
8) 611S hattının oluşturulması talebi (onaylandı)
9) Kamil Koç'un İnegöl - Karacabey, İnegöl - Orhangazi, İnegöl - Gemlik, İnegöl - Mustafakemalpaşa, Gemlik - Mustafakemalpaşa, Gemlik - Karacabey, Mustafakemalpaşa - Orhangazi, Bursa - İnegöl, Bursa - Karacabey, Bursa - Mustafakemalpaşa güzergahlarında taşımacılık yapma talebi (alt komisyon)
10) Minibüsçüler Odası'nın M plaka minibüs değişim yaşı değişikliği talebi (reddedildi)
11) 682Y hattının kurulması, B33K, B33A, 3G, 21, 24D, 813H, 814 güzergah değişikliği talebi (682Y, 813H ve 814 alt komisyon, diğerleri onaylandı)
B33K, B33A ve 3G Fen Edebiyat Fakültesi'nden geçecek şekilde, 21 Heykel'den dönüşte Gökdere İstasyonu'ndan geçecek şekilde, 24D İncirli Caddesi'nden geçecek şekilde düzenlendi.
12) Görükle durağı 16 M 2109 plakalı minibüsün bütünleşik bilet sistemi dahilinde çalışması talebi (onaylandı)

Görükle durağı ufak ufak çaktırmadan bütünleşik sisteme geçiyor 😁

Abi ben kararlarda ne gördüysem onu yazıyorum ama aynı durum Gürsu durağına ilişkin kararlarda da dikkatimi çekti bunlar neden halihazırda bütünleşik bilet sisteminde çalışan araçlar için tekrar "onaylandı" şeklinde karar yazıyorlar anlamadım.

16 M 2109 şu an 35G'de çalışıyor mesela.

Abi ben kararlarda ne gördüysem onu yazıyorum ama aynı durum Gürsu durağına ilişkin kararlarda da dikkatimi çekti bunlar neden halihazırda bütünleşik bilet sisteminde çalışan araçlar için tekrar "onaylandı" şeklinde karar yazıyorlar anlamadım.

16 M 2109 şu an 35G'de çalışıyor mesela.
Vardır bir şey onda

2 minibüs daha geçmiş diğerleri neyi bekliyor acaba🤭
Toplu olarak geçmeyi diyorsan Burulaş'ı bekliyorlar

Geri