Bursa Ulaşımı ile İlgili Öneriler ve Burulaş'ın Açmasını İstediğiniz Hatlar

Burulaş önce uygulamanın sağlıklı çalışmasını sağlasın "Durağa yaklaşan hat bilgisi bulunamadı" yazısından kurtulalım; sonra özellikler eklenir.
En önemlisi o valla durağa yaklaşan hat bilgisi bulunamadı yazıyor o arada İnegöl icin söyleyim 623 bir anda karşıma geliyor ve şu tepkiyi veriyorum otobüs ne ara geldi Ferrari mi kullanıyorlar diye sistem
de gözükmeyince 😂.

Yerli araba harici almazlar artık yurtdışından otobüs gelmez.Daha öncede dediğim gibi 2 yada 3 markaya filoyu indirip gereksiz arıza ve maliyetten kaçıp filoyu yenilemek gerekiyor.Bmc,güleryüz ve elektiriklide karsan veya skywellden birini tercih edip yola devam etmekte fayda var.

Yerli araba harici almazlar artık yurtdışından otobüs gelmez.Daha öncede dediğim gibi 2 yada 3 markaya filoyu indirip gereksiz arıza ve maliyetten kaçıp filoyu yenilemek gerekiyor.Bmc,güleryüz ve elektiriklide karsan veya skywellden birini tercih edip yola devam etmekte fayda var.
Güleryüz'ün de elektriklisi mevcut ama test edilirken falan görmedik. Ayrıca dediğiniz markalar dışında Isuzu, Otokar, Temsa (Avenue Ev var elektriklide...) markalar da var ki araçları gayet güzel ve modern ki BMC Procity 18 Bursa sokaklarına uyum sağladı elektriklisi de uyum sağlayacaktır.

1765282595819.webp

Yok ama artık 😀 Otobüslere renk uydurma konusunda yapay zeka araçlarıyla ürettiğimiz fotoğraflar neyse de bu fotoğraf ne bileyim...

Otobüsler aynı, Val8 kullanan bir şehirdeki otobüsün fotoğrafını paylaşmakla bunun arasında bir fark göremiyorum 😄
Arac Otokar Doruk Le Bursa da bir sayfadan aldım iç kısmını validatör ü Asis websitesinden aldım yapay zekaya nasıl birsey istediğimi belirttim sonuç böyle oldu😂😂

Geri